Pan Piotr jak zawsze aż nazbyt skromny, no i prawdy trochę w jego wypowiedzi jest. często kolor nie jest najważniejszy.
przed zakupem obejrzeć trzeba jak najwięcej aut (nieważne, czy się podoba i czy chcemy je docelowo kupić), żeby podjąć jak najlepszą decyzję.
każde autko jest inne - różne podejście poprzednich właścicieli, dlatego możesz kupić piękne 964 w lm3a, które będzie częściej stać niż jeździć, a odpuścić sobie "ceglane" porsche, którego numeru koloru pewnie i w stuttgarcie nikt nie pamięta, które będzie ekstra idealną perełką....
zwłaszcza wpakowując się w auto warte powyżej 50k zł (tzw. inwestycja) musisz wybierać głosem rozsądku, a nie emocjami. a kolor... zawsze można go zmienic.... 5000 zł i masz... zrobiony profesjonalnie, bez "kombinowania"... a w 911 5k zł to tyle, co koszt wymiany świec
<hehehe zgrywus
>
tak czy inaczej - kupujesz autko - nie ma sensu szukać wymówek - trzeba pojechać i zobaczyć. oczywiście można się o nie podpytać, ale traktuj wypowiedzi innych jako wskazówki, z duuuuużyyyyym dystansem (zwłaszcza na forum).
i jeszcze jedno - nie kieruj się wszystkimi wypowiedziami z forum, bo ludzie lubią mówić dużo o czymś, o czym pojęcia nie mają
ja jestem tego żywym przykładem
trzeba było podjechać do PDMobila, zobaczyć, jak wyglądają 911ki, jestem pewien, że otrzymałbyś mnóstwo cennych wskazówek, które ułatwiłyby Twoją decyzję
=====================
no no - i powodzenia w użytkowaniu
mam nadzieję, że decyzja była słuszna i się wkrótce zobaczymy na zlotach
[/code]