Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17.03.2008, 20:28 
Członek Zarządu PCP

Nr klubowicza: 189
Lodz wyeliminowalem ze wzgledu na brak klimy i kolor. Ten z Warszawy niestety jest poza moim zasiegiem. A czarny mysle ze da sie doprowadzic do ladu. Szkoda, ze nie wykazales checi pomocy gdy dzwonilem i nie chciales sie uzewnetrznic nt. przeszlosci auta z Rzeszowa. Dziwne cokolwiek podejscie.

O ceglastego pytalem podobnie jak wczesniej o czarnego - chcialem uslyszec zdanie ludzi ktorzy wiedza o 911 wiecej niz ja.

Witek
będzie: chyba 718
było: 964 '91, 944 '85, 924 '85, 996 '02, 997S '09

http://www.komunikado.pl agencja public relations

Tytuł:
PostNapisane: 18.03.2008, 9:18 
Członek Honorowy

Nr klubowicza: 029
Strasznie jesteś "wartki" Gość. Nie mam zamiaru słuzyć za eksperta w sprawie samochodów, o których wiem mało, choć trochę. Poza tym czego oczekujesz po anonimowej rozmowie przez telefon - daj szansę się poznać. Nawet jeżeli są przyczyny obiektywne, to ja na twoim miejscu "ceglastego" bym chociaż obejrzał......
Jeżeli sprawa jest zamknieta to życzę powodzenia ! /bez żadnych podtekstów !/.

były: 911 - T'73, S'77, SC'81, turbo look'84,
targa'88,
Boxster - 98
------------------
996 - 01

Zobacz profil YIM  
 Tytuł:
PostNapisane: 18.03.2008, 10:04 

Pan Piotr jak zawsze aż nazbyt skromny, no i prawdy trochę w jego wypowiedzi jest. często kolor nie jest najważniejszy.
przed zakupem obejrzeć trzeba jak najwięcej aut (nieważne, czy się podoba i czy chcemy je docelowo kupić), żeby podjąć jak najlepszą decyzję.
każde autko jest inne - różne podejście poprzednich właścicieli, dlatego możesz kupić piękne 964 w lm3a, które będzie częściej stać niż jeździć, a odpuścić sobie "ceglane" porsche, którego numeru koloru pewnie i w stuttgarcie nikt nie pamięta, które będzie ekstra idealną perełką....

zwłaszcza wpakowując się w auto warte powyżej 50k zł (tzw. inwestycja) musisz wybierać głosem rozsądku, a nie emocjami. a kolor... zawsze można go zmienic.... 5000 zł i masz... zrobiony profesjonalnie, bez "kombinowania"... a w 911 5k zł to tyle, co koszt wymiany świec ;) ;) ;) <hehehe zgrywus ;) >

tak czy inaczej - kupujesz autko - nie ma sensu szukać wymówek - trzeba pojechać i zobaczyć. oczywiście można się o nie podpytać, ale traktuj wypowiedzi innych jako wskazówki, z duuuuużyyyyym dystansem (zwłaszcza na forum).

i jeszcze jedno - nie kieruj się wszystkimi wypowiedziami z forum, bo ludzie lubią mówić dużo o czymś, o czym pojęcia nie mają ;) ja jestem tego żywym przykładem ;) ;) :P

trzeba było podjechać do PDMobila, zobaczyć, jak wyglądają 911ki, jestem pewien, że otrzymałbyś mnóstwo cennych wskazówek, które ułatwiłyby Twoją decyzję :)

=====================

no no - i powodzenia w użytkowaniu :) mam nadzieję, że decyzja była słuszna i się wkrótce zobaczymy na zlotach :) :twisted:[/code]

Tytuł:
PostNapisane: 18.03.2008, 14:08 
Administrator

Proszę o ograniczenie dyskusji do tematu wątku.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]