Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: Witam
PostNapisane: 6.02.2012, 20:45 

Witam wszystkich. Od jakichś trzech miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Porsche Cayenne S z rocznika 2005. Fakt, że od kilku dni jestem trochę mniej szczęśliwy, bo usłyszałem stukanie w silniku i z tego co udało mi się ustalić w sieci, zapowiada się wymiania tegoż. Niemniej zakochałem się w tym aucie i nie mam zamiaru się go pozbywać, (poza tym, że nie stać mnie na wymianę samochodu co kilka miesięcy i po prostu za bardzo gęba mi się cieszy za każdym razem, kiedy zasiadam za sterami:)). Zalogowałem się dopiero dziś, ale szperam na forum już od kilku miesięcy; teraz zacznę szperać głębiej za info o wymianie silnika właśnie. A gdyby ktoś miał namiary na dobrego mechanika w Małopolsce, (najlepiej, żeby już miał dla mnie silnik :D) to będę wdzięczny.
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 6.02.2012, 21:26 

Cześć. Powodzenia z uporaniem się z awarią.

Tytuł:
PostNapisane: 6.02.2012, 21:34 

Mechanik, dobry, w małopolsce i ma jeszcze znać Cayenne? Mocno ograniczasz pole manewru ;) Polecam Radwańskiego. Moim Cayenne on sie opiekuje. Szybko, rozsądnie cenowo a w razie drobnych problemów możesz liczyć na pomoc na telefon- pare razy zdarzało mi sie dzwonić po radę. Jak chcesz namiary napisz pw - odeslę.

Podobno jest jeszcze ktoś w Krakowie, ale nie sprawdziłem więc nie polecam.

I nie panikuj z wymianą -podjedź do niego, może zaproponuje Ci jakieś inne sensowne rozwiązanie.

Tytuł:
PostNapisane: 6.02.2012, 21:41 

Aktualnie jestem jeszcze w Londynie. Za około miesiąc będę w Polsce i właśnie w Małopolsce, dlatego głównie te rejony mnie ucieszą, ale nie musi być tylko Małopolska. Do kogos sprawdzonego mógłbym pewnie przejechać się nawet nad morze :)

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]