Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: Witam !
PostNapisane: 30.10.2007, 23:25 

Witam wszystkich,
Mam na imię Paweł, mieszkam w Lublinie, mam 30 sezonów na karku, dwójkę cudownych dzieciaczków, wspaniałą żonkę i misia bernardyna a no i jeszcze musze dodać, bo pewnie inaczej się obrażą :wink: - rybki moich kaczorków tzn. dzieci.
Nie jestem jeszcze szczęśliwym posiadaczem porsche ale w najbliższej przyszłości ( najpóźniej wiosną 2008 ) mam zamiar zakupić mojego pierwszego prosiaczka oraz dołączyć do waszego koleżeńskiego grona.
Od najmłodszych lat interesuje się motoryzacją zarówno samochodami jak i motocyklami ( posiadam dwa motorki i w każdej wolnej chwili śmigam w teren poszaleć ) jestem fanem motoryzacji a porsche zawsze było dla mnie autem wyjątkowym, obecnie posiadam dwa autka
1. mojej żony - BMW 330 i
2. moje cacko - Audi S6
Miałem już sporo fajnych i mocnych autek jednak porsche jeszcze nie – zostawiłem je sobie na deser ! – ponieważ uważam że to prawdziwe ciacho ! a i myślę że do porschaka trzeba dorosnąć.
To może tyle słowem wstępu o sobie a teraz może więcej o moich planach, o których wspomniałem pokrótce powyżej związanych z zakupem porsche ale o tym chciałem zapytać was już bardziej konkretnie i pewnie nie w tym dziale jest miejsce na to, wiec bardzo proszę o zerknięcie i doradztwo w temacie, który umieszczę na forum w dziale porsche pod tytułem :
Wybór porsche
Jeszcze raz witam i pozdrawiam wszystkich serdecznie
Paweł.

Tytuł:
PostNapisane: 30.10.2007, 23:31 

Witamy Serdecznie!
To mi się podoba: priorytety i szaleństwo :)
Życzę jak najszybszego spełnienia marzeń... i dołączenia do nas na imprezach.

Tytuł:
PostNapisane: 31.10.2007, 0:15 

Witam,

mam nadzieję że szybko spełnisz swoje marzenia.

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 31.10.2007, 1:49 

Witam! do Porsche trzeba dorosnąć... można jednak dorastać wraz z Porsche... taką drogę ja obrałem, każdy obiera swoją!
Gratuluję dobrego wyboru, jakim jest ta słynna marka ze Stuttgartu. Miło, że do nas dołączyłeś (czujesz pasję do Porsche - jesteś jednym z nas :) )!
Jestem pewien, że Klubowicze i Forumowicze pomogą Ci w podjęciu najlepszej decyzji, nie bój się o nic pytać, podsyłaj linki do interesujących Cię ogłoszeń, zadawaj wszelkiego typu pytania. Na pewno każdy doda parę groszy :) a bogatszy o wiedzę o doświadczenia kolegów...
na pewno spełnisz swoje marzenia o Porsche i jestem przekonany, że to auto sprawi Ci ogromną przyjemność...
Pozdrawiam i życzę powodzenia :)

Tytuł:
PostNapisane: 31.10.2007, 9:26 

Witaj :)
Porsche to coś więcej niż tylko samochód... czy się dorasta Z, czy DO Porsche zależy od człowieka, to troszkę jak z małżeństwem ;) Jedni się nie spieszą, a inni nie mogą się doczekać

Tytuł:
PostNapisane: 31.10.2007, 10:47 

Witam,
Ja w poniedziałek pierwszy raz w życiu jechałem Porsche :) i to już swoim, Tobie życzę tego samego.
Pozdrawiam.

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]