Witam wszystkich,
Mam na imię Paweł, mieszkam w Lublinie, mam 30 sezonów na karku, dwójkę cudownych dzieciaczków, wspaniałą żonkę i misia bernardyna a no i jeszcze musze dodać, bo pewnie inaczej się obrażą
- rybki moich kaczorków tzn. dzieci.
Nie jestem jeszcze szczęśliwym posiadaczem porsche ale w najbliższej przyszłości ( najpóźniej wiosną 2008 ) mam zamiar zakupić mojego pierwszego prosiaczka oraz dołączyć do waszego koleżeńskiego grona.
Od najmłodszych lat interesuje się motoryzacją zarówno samochodami jak i motocyklami ( posiadam dwa motorki i w każdej wolnej chwili śmigam w teren poszaleć ) jestem fanem motoryzacji a porsche zawsze było dla mnie autem wyjątkowym, obecnie posiadam dwa autka
1. mojej żony - BMW 330 i
2. moje cacko - Audi S6
Miałem już sporo fajnych i mocnych autek jednak porsche jeszcze nie – zostawiłem je sobie na deser ! – ponieważ uważam że to prawdziwe ciacho ! a i myślę że do porschaka trzeba dorosnąć.
To może tyle słowem wstępu o sobie a teraz może więcej o moich planach, o których wspomniałem pokrótce powyżej związanych z zakupem porsche ale o tym chciałem zapytać was już bardziej konkretnie i pewnie nie w tym dziale jest miejsce na to, wiec bardzo proszę o zerknięcie i doradztwo w temacie, który umieszczę na forum w dziale porsche pod tytułem :
Wybór porsche
Jeszcze raz witam i pozdrawiam wszystkich serdecznie
Paweł.