Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 3.10.2011, 11:15 

Witam Serdecznie,

Jakoś tak się złożyło że po zobaczeniu na wyjeździe służbowym boxsterka w niemczech plany co do zakupu auta zmieniły mi się diametralnie, początkowo miało być BMW 5 wielka krowa a tutaj całkiem co innego... Co tu dużo mówić jak tylko zobaczyłem jak to auto wygląda zakochałem się tak że wchodząc na allegro na ceny "tak tylko pooglądać to cudo" myśląc że pewnie impreza zacznie się od 100 tyś. bardzo bardzo miłe zaskoczenie można już coś wyrwać za około 50 tyś w które celuję.
I tak oglądałem przeglądałem myślałem i stwierdziłem jestem młody dopiero 21 mi strzeli to co będę się w dziadka bawił w takiej krowie:)

Przy okazji, mam do was pytanko ma ktoś może tutaj z okolic Katowic/Krakowa (ja jestem z Jaworzna) boxsterka? chciałbym oglądnąć pogadać przymierzyć się(jestem dosyć wysoki 186cm). Dodam tutaj że nie koniecznie chce się przejechać porshakiem jak niektórzy "niby kupujący", oczywiście jeśli ktoś kawałek mnie przewiezie to nie pogardzę lecz bardziej zależy mi "poznać samochód" porozmawiać na co zwracać uwagę przy zakupie.

Aha, no i jeszcze jedna sprawa, jak wygląda sprawa liftingu? jakie tam zmiany zaszły poza wizualnymi, myślę czy lepiej wyrwać zadbaną np 2000 rok czy dołożyć trochę i celować w new gen 2004?

Dobry dział na takie ogłoszenie czy gdzie indziej wrzucić?:)

Pozdrawiam Serdecznie,

Tytuł:
PostNapisane: 3.10.2011, 21:19 

Nr klubowicza: 143
Witaj,
ja sprzedaję mojego super szybkiego BOXSTERA S PDK = 2 x startowałem w klasie D Maxi i 2 x wygrana !
Cena ok. 165 000 zł za najnowszy model po liftingu , przebieg tylko 11780 km , koła 19" ..... więcej na www.kimbex.pl

www.911classic.pl zawsze piękne 911 :)

Krzysztof

Tytuł:
PostNapisane: 7.11.2011, 23:33 

Nr klubowicza: 143
OKAZJA ! Posezonowa obniżka http://otomoto.pl/porsche-boxster-s-310 ... 23571.html

www.911classic.pl zawsze piękne 911 :)

Krzysztof

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]