Witam!
Na forum dopiero się zarejestrowałem, jednak czytam od kilku miesięcy. Porsche fascynuje mnie od zawsze. Nie skopiowałem tego od nikogo, po prostu odkąd pamiętam numerem 1 pośród czterech kółek było i jest Porsche. Moim typem jest 911 (977) ale do tego jeszcze "trochę" wytrwałej pracy:) Od czegoś trzeba zacząć myślę że niedługo będę mógł sobie pozwolić na 944:) Mam też do Was klubowicze ogromną prośbę. Prosiaczki oglądam tylko jak mijam się z nimi na drodze. Czy organizujecie w Krakowie jakieś spoty gdzie "niewłaściciel" mógłby popatrzeć z bliska, poczuć klimat Porsche?:)
Pozdrawiam.
Mariusz
Cześć! W Krakowie robimy 'spędy' sporadycznie (zazwyczaj ciężko zgrać się z terminem). Pewnie do wiosny wiele się w tym temacie nie zmieni
Jakby co, pewnie pojawi się info na forum.
Powodzenia w poszukiwaniach!
Oczywiście 997 literówka się wkradła. Czytałem że wiele osób używa 944 nawet do codziennej jazdy, ja robię około 30tyś km rocznie dlatego mam tanie w eksploatacji auto, a Porsche było by tylko do czerpania radości z jazdy:) Rozumiem że na taki "spęd" można podjechać i porozmawiać z miłośnikami marki bez posiadania prosiaka?:)
Bardzo chętnie ale raczej bez picia no chyba że będziemy opijać jakiś nowy zakup oczywiście Porsche:) Ja byłbym bardzo zainteresowany jakimś spotkaniem z Porschemaniakami ale to od Was zależy tak że będę czekał cierpliwie na jakiś spocik:) Oczywiście jak by ktoś mógł się podzielić informacjami na temat 944 bo na takie raczej będę polował to podjade gdzie trzeba, ja mam do Krakowa 25km, dajcie info tutaj lub na priv:)