Witam wszystkich właścicieli i wielbicieli marki Porsche,
nazywam się Mariusz i pochodzę z Krakowa. Pomalutku szukam dla siebie upragnionej 911 (996), mam nadzieję że z pomocą wiedzy którą zaczerpnę na forum, uda mi się spełnić swoje marzenie.
Pozdrawiam wszystkich
Powodzenia w poszukiwaniach ! Ja szukałem blisko 2 lata. Zwróć uwagę na historię auta (ks. serwisowe rzadko giną bez powodu), dobrze, gdyby było bezwypadkowe lub przynajmniej po umiarkowanej naprawie. No i niestety zazwyczaj autka z USA się nie sprawdzają, choć bywają wyjątki.
dziękuje za miłe przywitanie na forum,
wiem że ciężko coś jest kupić, to nie pierwszy tego typu samochód, ale będę wytrwale szukał zwłaszcza zadbanego europejczyka , a gdyby trafiła się targa to było by rewelacyjnie
no wlasnie ... czy w stanach auta maja wiecej wypadkow niz w europie? raczej nie ... wiec jezeli z usa plynie duzo zlomow to na rynku europejskim jest ich rownie sporo .. tyle ze w stanach jest carfax a w europie slowo honoru.
Tak czy inaczej musisz sprawdzic autko w aso i tyle ...
Jak by nie liczyć to większość produkcji Porsche trafiało i trafia do USA,w ogłoszeniach na południu europy także jest masa aut z US bo słaby dolar zachecał do importu.Powodzenia w poszukiwaniach.