Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15.06.2010, 18:15 

Poszukuję osób które posiadają lub są zdecydowane na zakup samochodu marki Porsche w celu przeprowadzenia krótkiej ankiety dotyczącej wizerunku marki wśród kierowców i właścicieli ekskluzywnych marek. Dane te są mi potrzebne do przygotowania projektu niezbędnego do zaliczenia Socjologii.
Jeśli zgodziłby się Pan/ Pani na udzielenie tych odpowiedzi będę bardzo wdzięczna.
Gdyby miał Pan/ Pani wątpliwości dotyczące drugiej części ankiety tej dotyczącej Pana/Pani wykształcenia , dochodów i sytuacji rodzinnej proszę pozostawić je bez odpowiedzi jednakże zapewniam że dane te są potrzebne tylko i wyłącznie do statystycznego opracowania wyników i im więcej odpowiedzi tym łatwiej będzie mi zrealizować ten projekt.

http://webankieta.pl/ankieta/w1hpx7ll7p92/p

Dziękuję bardzo

Pozdrawiam
Patrycja studentka WSB Poznań

Tytuł:
PostNapisane: 15.06.2010, 21:53 
Klubowicz

a jak do szkoly to czemu nie. ankieta wypelniona. powodzenia :)

Tytuł:
PostNapisane: 15.06.2010, 22:27 

Też wypełniłem. Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 15.06.2010, 23:43 

Moja też poszła.
Czy możemy liczyć na opublikowanie wyników? :)

Tytuł:
PostNapisane: 16.06.2010, 8:31 

I ja wysłałem.

Tytuł:
PostNapisane: 16.06.2010, 9:11 

też pomogłem :wink:

Tytuł: Pasjonat
PostNapisane: 16.06.2010, 9:20 

Nr klubowicza: 008
Wysłałem

Tytuł: podziękowania
PostNapisane: 16.06.2010, 9:31 

dziękuje Wam Panowie serdecznie :) jeśli chodzi o wyniki to jak skończę projekt to pozwolę sobie napisać o wnioskach. Nadal zbieram opinie i potrzebne materiały. Oddać muszę 26.06 i jeszcze trochę zostało mi do zrobienia więc jakby ktoś jeszcze chciał pomóc zapraszam :)

Pozdrawiam :)

Tytuł:
PostNapisane: 16.06.2010, 10:10 

to moze kazdy powinien wypelnic 3 razy? :twisted:

PostNapisane: 16.06.2010, 10:21 

Studenci napisał(a):
dziękuje Wam Panowie serdecznie :) jeśli chodzi o wyniki to jak skończę projekt to pozwolę sobie napisać o wnioskach. Nadal zbieram opinie i potrzebne materiały. Oddać muszę 26.06 i jeszcze trochę zostało mi do zrobienia więc jakby ktoś jeszcze chciał pomóc zapraszam :)

Pozdrawiam :)

Tak, opublikuj wyniki zbiorcze, myślę, że to będzie całkiem ciekawa informacja :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 16.06.2010, 10:32 

Wysłałem.
Podstępne pytanie o cechy ludzkie w prosiaku - po analizie odpowiedzi można się dowiedzieć, kim tak naprawdę ankietowany chciałby być!

Tytuł:
PostNapisane: 16.06.2010, 10:34 

...bez analizy :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 16.06.2010, 10:57 

adik napisał(a):
to moze kazdy powinien wypelnic 3 razy? :twisted:

Z tym wypełnianiem parokrotnym byłoby właśnie nie do końca dobrze , choć sprawdziła by się pewnie dzięki temu teoria wielkich liczb :)
jeśli Panowie chcą mogę przesłać to co mi wyjdzie z wniosków i zobaczycie jak ogólnie marka Porsche się prezentuje w waszych opiniach.Choć jak to mówi reklama nie ma statystycznego Polaka więc mam nadzieję że coś mi z tego wyjdzie poza takimi sprawami jak to że Statystyczny kierowca Porsche jest w 99% mężczyzną....w 1% kobietą...Ma w 30% jedno w 15% dwójkę i 55% nie ma wcale dzieci.....
Jedno wiem teraz bez dogłębnej analizy. To auto to nie tylko pojazd, z tego co piszecie ono jest częścią Waszego życia i widzę, że każdy podchodzi do niego dość szczególnie bo jak piszecie ono ma duszę :)
Bardzo cieszę się, że wybrałam akurat tą markę choć jak się na nią zdecydowałam wiele osób mówiło mi, że nie mam szans się dowiedzieć czegoś więcej o kierowcach Porsche bo to zamknięte środowisko, a z tego co widzę nie dość, że nie zamknięte to jeszcze bardzo pomocne. tak na marginesie małe pytanko jak jest dużo kobiet właścicieli Porsche?
jeszcze raz dziękuję :)

Tytuł:
PostNapisane: 16.06.2010, 11:07 

Studenci napisał(a):
więcej o kierowcach Porsche bo to zamknięte środowisko, a z tego co widzę nie dość, że nie zamknięte to jeszcze bardzo pomocne.
jeszcze raz dziękuję :)

You're welcome.

Tytuł:
PostNapisane: 16.06.2010, 11:37 

chciałabym też mieć opinie kobiet jeżdżących Porsche więc jeśli Panowie znacie takie i moglibyście mi jakoś pomóc, bo widzę a właściwie domyślam się biorąc pod uwagę nicki, że na forum w większości mężczyźni. A Wy jak to widzicie? Porsche to męski świat?

Tytuł:
PostNapisane: 16.06.2010, 11:39 

Done... ;)

Tytuł:
PostNapisane: 16.06.2010, 11:41 

Kobiety przewaznie rzucają teksty typu:
"Po co ci kolejne auto?"
"Po co ci niepraktyczne auto?"

A jak ma dobry humor, to:
"A to kup sobie"

:lol: Bynajmniej u mnie tak było i jest ( na podstawie 3 jednostek ;) )

Tytuł:
PostNapisane: 16.06.2010, 11:46 

mi zawsze podobało się Porsche i jakby mój facet chciał sobie takie kupić to nie pytałabym po co mu kolejne auto :) co najwyżej zadałabym pytanie czy na pewno nas na to stać
wychodzi na to, że mam zawsze dobry humor :)

A tak poważnie to po części rozumiem to, że wiele kobiet nie "czuje" tego po co Wam kolejne auto... Kobiety wymagają od mężczyzn romantyzmu jeśli chodzi o uczucia do nich ale jeśli facet "romantycznie" podchodzi do pasji jaką jest motoryzacja to chcą by był racjonalny i praktyczny. I zrób tu takiej dobrze :)

Tytuł:
PostNapisane: 16.06.2010, 13:00 

SIMO napisał(a):
Wysłałem.
Podstępne pytanie o cechy ludzkie w prosiaku - po analizie odpowiedzi można się dowiedzieć, kim tak naprawdę ankietowany chciałby być!

Po części tak choć myślę, że nie do końca jak czytam to co piszecie :)

Tytuł:
PostNapisane: 16.06.2010, 14:26 

Ja niestety myślę, że kobiety czują w Porsche pewne zagrożenie, taką swoistą rywalkę, raz, że to auto kosztuje, a wg kobiet zawsze są cele ważniejsze niż niepraktyczny samochód, dwa, że zgodnie z obiegową opinią takim autem można dziewczynę poderwać (a to już zagrożenie dla żon i partnerek więcej niż poważne), a poza tym tego typu autami jeździ się raczej szybko, a to niesie ryzyko straty mężczyzny, męża, ojca. Do tego pasja pochłania czas, który mężczyzna mógłby bardziej efektywnie spożytkować. Choć są oczywiście kobiety, którym Porsche nie przeszkadza. :wink: Ważne jest jednak co innego, Porsche to zdecydowanie więcej niż samochód, to pasja, nieopisana radość z jazdy i styl życia. Coś, co można zrozumieć tylko będąc posiadaczem tych niesamowitych maszyn.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]