Witam
ponieważ ostatnio miałem nieprzyjemną kolizję z Passatem, w wyniku której ucierpiał mój wydech końcowy, jestem zmuszony zamawiać nowy...
dziś dzwoniłem do Piotra Synowca. On zobowiązuje się że w ciągu 10 dni przywiezie nam towar (mają teraz praktycznie co tydzień dostawy do Warszawy, i ogólnie do Polski).
także na pewno uporamy się przed zlotem... także szybki temat: kto się pisze na wydech?
zamawiam zapewne po rozmowie z rzeczoznawcą... mam nadzieję, że około wtorku.
załączam cennik ich części. te ceny + 22% VAT nas obowiązują - nadal są o ok 30% tansze niż ceny dystrybutorów.
kto się pisze?
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
jak mozesz skontaktuj sie ze mna telefonicznie - 662 330 329. Wszystko dogadamy
Jak ktoś jeszcze chce, zapraszam
nastepna taka okazja moze sie zdarzyc tylko przy kolejnym razie jak mi ktos wjedzie w tyl wozu..
jak na razie 3 zamówienia włącznie ze mną... jakby ktoś jeszcze chciał, proszę o kontakt.
powiedzmy, że ok środy zamawiamy 7/10 dni przesyłka (choć akurat tutaj trudno w 100% zaufać Panu Piotrowi - w razie czego, miejscie wyjście awaryjne...
tak więc, Panowie - jutro zamawiam wydechy... bardzo proszę jeszcze raz o potwierdzenie swoich zamówień na maila: igoreknf@o2.pl (lub telefonicznie - 662 330 329).
Podawajcie numery interesujących Was części i ich ceny - bardzo ułatwi mi to robotę
Z zamówieniami od Was czekam do godziny 15. Potem dzwonię do Synowca i wszystko ustawiamy.
Pozdrawiam
Igor