Kolega Rafał, który się wspina po tutejszych skałkach opublikował dzisiaj fajny film- jeśli ktoś ma ochotę przypomnieć sobie te nasze klimaty jurajskie, to polecam (ustawić najwyższą rozdzielczość)
1. Mata 2. DW 3. mata70 4. TomaszNapieralski 5. LeON 6. Berni500 7. Rafał-EL 8. Harry 9. piterson 10. pimi 11. urbi 12. Adamax 13. Tomislaw5 14. Słowik 15. Słowikowa 15. Roco 16. rafie 17. Lepacz 18. enie
Nr klubowicza: 056
To jeszcze ja trochę spóźnione podziękowania za super zorganizowaną imprezę i przede wszystkim jestem pełen podziwu talentu Maty, który zrobił show w sobotę wieczorem.
Ponieważ od pierwszych imprez Porsche Classic i imprez klubowych, które kiedyś miałem przyjemność organizować minęło sporo czasu, a co się z tym wiążę, pojawiło się bardzo dużo nowych twarzy, cieszę się, że w końcu poznałem ludzi, których do tej pory kojarzyłem tylko z nicka na forum. To była świetna zabawa. Mam też ogromną satysfakcję jak bardzo rozwinęła się część klasyczna klubu.
Podziękowania dla Maty70 za wprowadzenie mnie "na nowo" w życie klubowe. Miło też było ciągle wpadać na Barego. Darek, dzięki za ten telefon z imprezy podlaskiej, było mi bardzo miło i "podziałało".
Nr klubowicza: 468
Gdyby ktoś miał ochotę jeszcze wrócić pamięcią to tej wspaniałej imprezy to zapraszam na mojego bloga. Jest tam krótka relacja słowna, trochę zdjęci i jeszcze gorący filmik.
Nr klubowicza: 490
Myślę, że znajda się chętni i na lekkim spotkanie jak będą odpowiednie warunki to nie zaszkodzi spróbować...ale nie jestem pewien czy się na niego piszę
Nr klubowicza: 588
Super robota, brawo. Pomarańcza w końcu odpaliła
adamax napisał(a):
Gdyby ktoś miał ochotę jeszcze wrócić pamięcią to tej wspaniałej imprezy to zapraszam na mojego bloga. Jest tam krótka relacja słowna, trochę zdjęci i jeszcze gorący filmik.
Świetna impreza, uczestnictwo w niej - mimo posiadania jedynie 'klasycznego' Boxa - to była sama przyjemność! Wielkie podziękowania za doskonałą organizacje - Mata, i za wyborne towarzystwo - całej Ekipie