Kolega Rafał, który się wspina po tutejszych skałkach opublikował dzisiaj fajny film- jeśli ktoś ma ochotę przypomnieć sobie te nasze klimaty jurajskie, to polecam (ustawić najwyższą rozdzielczość)
1. Mata 2. DW 3. mata70 4. TomaszNapieralski 5. LeON 6. Berni500 7. Rafał-EL 8. Harry 9. piterson 10. pimi 11. urbi 12. Adamax 13. Tomislaw5 14. Słowik 15. Słowikowa 15. Roco 16. rafie 17. Lepacz 18. enie
To jeszcze ja trochę spóźnione podziękowania za super zorganizowaną imprezę i przede wszystkim jestem pełen podziwu talentu Maty, który zrobił show w sobotę wieczorem.
Ponieważ od pierwszych imprez Porsche Classic i imprez klubowych, które kiedyś miałem przyjemność organizować minęło sporo czasu, a co się z tym wiążę, pojawiło się bardzo dużo nowych twarzy, cieszę się, że w końcu poznałem ludzi, których do tej pory kojarzyłem tylko z nicka na forum. To była świetna zabawa. Mam też ogromną satysfakcję jak bardzo rozwinęła się część klasyczna klubu.
Podziękowania dla Maty70 za wprowadzenie mnie "na nowo" w życie klubowe. Miło też było ciągle wpadać na Barego. Darek, dzięki za ten telefon z imprezy podlaskiej, było mi bardzo miło i "podziałało".
Nr klubowicza: 468
Gdyby ktoś miał ochotę jeszcze wrócić pamięcią to tej wspaniałej imprezy to zapraszam na mojego bloga. Jest tam krótka relacja słowna, trochę zdjęci i jeszcze gorący filmik.
Nr klubowicza: 490
Myślę, że znajda się chętni i na lekkim spotkanie jak będą odpowiednie warunki to nie zaszkodzi spróbować...ale nie jestem pewien czy się na niego piszę
Nr klubowicza: 588
Super robota, brawo. Pomarańcza w końcu odpaliła
adamax napisał(a):
Gdyby ktoś miał ochotę jeszcze wrócić pamięcią to tej wspaniałej imprezy to zapraszam na mojego bloga. Jest tam krótka relacja słowna, trochę zdjęci i jeszcze gorący filmik.
Świetna impreza, uczestnictwo w niej - mimo posiadania jedynie 'klasycznego' Boxa - to była sama przyjemność! Wielkie podziękowania za doskonałą organizacje - Mata, i za wyborne towarzystwo - całej Ekipie