Nr klubowicza: 376
Mata napisał(a):
...Chyba było fajnie...
Mata skromny jak zawsze, było zajefajnie, petarda do kwadratu Michał znowu sobie samemu podniósł poprzeczkę Wszystkiego było idealnie. I atrakcji i jeżdżenia i pogoda dopisała mimo nie najlepszych prognoz. Świnoujście zrobiło na nas niesamowite wrażenie, piękne miasteczko, szeroka plaża, nowe deptaki i trasy rowerowe, na każdym kroku widać dobrze zainwestowane pieniądze. Towarzystwo doborowe jak zawsze, świetna atmosfera, warto było pociągnąć te 720 kilosów Tym bardziej że Turbo idzie jak burza, połowa trasy w deszczu, ale i tak niezły wynik - 6 godzin i w domu. Dziękujemy za super zlot
Damian i Monika
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Mata,
Dziękujemy za zorganizowanie nam super miłego weekendu. Fajnie było się znów spotkać, pozwiedzać nowe miejsca, poodpoczywać, pojeździć ukochanym samochodem wśród innych miłujących samochody Super, że Ci się chciało ! Jeszcze raz D Z I Ę K U J E M Y !!
Świetna impreza, nawet pogodowo się udało mimo kiepskich prognoz. Na koniec jedyny taki prom Porsche only i powrót do domu w luźnej formacji Porschakowej. Dzięki Mata!
Dołączył: 10.09.2009 Posty: 5042 Lokalizacja: Warszawa/Poznań
Nr klubowicza: 281
tomislaw5 napisał(a):
Mata to się dopiero nadaje do telewizji !!😀
Nie, jeszcze długa droga... Merytorycznie nie jest już źle ale muszę jeszcze sporo popracować nad formą wypowiedzi i mimiką twarzy... Widziałeś w porządnej telewizji gościa, który co chwilę w swojej wypowiedzi wali „yyyy ..... yyyy ..... yyyy”? Ps. Ale w sumie to fajnie wyszło bo to ma być promocja Klubu i przy okazji miasta. Taki win-win, czyli obie strony zadowolone
No to pełna zlotowa galeria zdjęć dla tych co chcą sobie powspominać lub ich z nami w tym roku nie było https://www.irista.com/gallery/lckpwoibolnu Konrad, dziękuję za pełną fotorelację !!!
kris_m napisał(a):
kurde, zazdraszczam !!!
Mam nadzieje, ze nastepnym razem uda mi sie przyjechac.
@Krzychu Szkoda, że nie udało Wam się finalnie dotrzeć na zlot bo poza tym, że fajnie byście spędzili z nami czas to mielibyśmy wszyscy okazję osobiście Ci podziękować za wyprodukowanie i podarowanie pamiątkowych statuetek oraz wspaniałych breloczków „Porsche Club Poland”, którymi obdarowani zostali wszyscy uczestnicy zlotu Ps. Jedna statuetka podczas wieczornego sobotniego bankietu trafiła nawet w ręce Vice Prezydenta Świnoujścia.
Nr klubowicza: 646
Mata napisał(a):
kris_m napisał(a):
kurde, zazdraszczam !!!
Mam nadzieje, ze nastepnym razem uda mi sie przyjechac.
@Krzychu Szkoda, że nie udało Wam się finalnie dotrzeć na zlot bo poza tym, że fajnie byście spędzili z nami czas to mielibyśmy wszyscy okazję osobiście Ci podziękować za wyprodukowanie i podarowanie pamiątkowych statuetek oraz wspaniałych breloczków „Porsche Club Poland”, którymi obdarowani zostali wszyscy uczestnicy zlotu Ps. Jedna statuetka podczas wieczornego sobotniego bankietu trafiła nawet w ręce Vice Prezydenta Świnoujścia.
Sam mnie kusiles abym przyjechal na cywilu, ale niestety cala nasza trojka sie rozłożyła. Moja zona jeszcze walczy z grypa.
Co do malych gadzetow, to jest mi milo, ze sie spodobaly. Napewno na nastepne spotkanie rowniez cos wymyslimy