Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 10.11.2008, 14:10 

Witam wszystkich serdecznie.
Zbliża sie nasz wielki dzień ( na razie Małymi kroczkami ale jednak:wink: ) wiec jako entuzjasta sportowych samochodów postanowiłem sobie zrobić prezent z tej okazji i zajechać pod ołtarz 911 stka, ale żeby nie było tak prosto to mam parę warunków.

Musi to być auto w klasycznej budzie czyli roczniki z lat 70 , 80 lub 90 ale do 993 nie młodsze , w kolorze raczej obojętnym byle nie jakiś żółty , lub fioletowy :D najchętniej czarny , srebrny lub biały ( ale wiadomo tak tylko w erze :wink: )

Jeżeli jest u was na forum ktoś kto świadczy takie usługi lub znacie osobę do ktorej która by była chętna poproszę o kontakt najlepiej PW lub mailowy na

turdza@gmail.com

Auto potrzebne na polowe 2009 roku :)
Dziekuje i pozdrawiam serdecznie

Tytuł:
PostNapisane: 10.11.2008, 14:44 

Nie wiem czy ktoś świadczy takie usługi, ale napisz gdzie odbędzie się ślub. Może ktoś wyciągnie do Ciebie rękę :)

Tytuł:
PostNapisane: 10.11.2008, 16:17 

Fakt masz racje zapomnialem chodzi o okolice Czestochowy.

Moze to bedzie troszke profanacja na tym forum ( ze wzgledu na tematyke tego forum ) ale wchodza jeszcze w gre inne sportowe klasyki

takie jak Alfa 2000 GTV i Alpine A110 itp.

Jako byly wlasciciel imprezy mam dostep do Subaru jak i EVO znajomych ale ze wzgledu ma malo reprezentacyjny charakter tych samochodow :wink: jesli to mozliwe wolal bym zdecydowanie cos ze Stuttgartu :)

Tytuł:
PostNapisane: 11.11.2008, 9:15 
Członek Honorowy

Nr klubowicza: 029
:lol: Szczególnie Alpine A110 nadaje się na taką okazję - już widzę Pannę Młodą wsiadającą. Suknia /sukienka, jak by nie była kusa/ nie wiem jak by to wytrzymała. Pierwsza kłótnia gotowa ! :lol:
Plan na pewno fajny - na pewno Ci się uda. Miło, że wybór padł na Porsche o pięknych klasycznych liniach /niemożliwych do nazwania budą :lol: /!

były: 911 - T'73, S'77, SC'81, turbo look'84,
targa'88,
Boxster - 98
------------------
996 - 01

Zobacz profil YIM  
 Tytuł:
PostNapisane: 11.11.2008, 13:56 

Cytuj:
Szczególnie Alpine A110 nadaje się na taką okazję - już widzę Pannę Młodą wsiadającą. Suknia /sukienka, jak by nie była kusa/ nie wiem jak by to wytrzymała. Pierwsza kłótnia gotowa !

Fakt , Alpina moze nie jest za specjalnym pomylslem ;) ( miala raczej zobrazowac o jaki typ samochodu chodzi )

pdmobil w twoim podpisie widnieje cos co by moze by mnie interesowalo :wink: do Czestochowy masz blisko ( moge juz nawet podac date 26 wrzesien 2009 ) Nie byl bys zainteresowany :?: :)

Tytuł:
PostNapisane: 12.11.2008, 1:27 
Członek Honorowy

Nr klubowicza: 029
To prawie za rok....kto wie co będzie za rok ?...../ja mam 2 tygodnie na "zbicie" nadciśniena, echo serca i EKG wysiłkowe..../, a przepiękne 100% oryginalne 911 targa '72r. jest w Łodzi.

były: 911 - T'73, S'77, SC'81, turbo look'84,
targa'88,
Boxster - 98
------------------
996 - 01

Zobacz profil YIM  
PostNapisane: 11.01.2009, 23:32 

Też chciałbym do ślubu 911-tką i także klasyczną. W czerwcu w Poznaniu i to z Jeżyc(kościół) na Stray Rynek (knajpa).
Życzę powodzenia. Ja nadal szukam. Jak nie znajdę-kupię 924 chyba :P
POzdro

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]