Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 9.06.2013, 17:11 

Od razu uprzedzam ze bedzie to mala reklama ale nie zalezy mi na rozreklamowaniu firmy w ktorej pracuje wiec prosilbym o wyrozumialosc:) tylko mi tak jak to kazdemu pasjonatowi zalezy zeby moje ukochane auto bylo piekne i lsniace a przy tym bezpieczne a ze jestem wielkim pasjonatem Porsche to chce Wam cos zaproponowac :) jesli ktos pamieta z poprzednich moich postow to pracowalem w salonie BMW i tez przez chwile w Porsche, teraz pracuje tutaj: http://ziebartpolska.pl/ i chcialbym polecic Wam, szczegolnie tym ktorzy mieszkaja w Poznaniu i okolicy abyscie zapoznali sie z oferta i skusili sie na ktoras z uslug. Najlepszy efekt wedlug mnie daje "Diamond Gloss", zrobilem na swoim aucie, taty aucie i autach klientow i za kazdym razem bylem w szoku jak auto sie zmienilo. Wyglada lepiej niz z salonu jednoczesnie przy tym efektownym wygladzie lakier jest rowniez zabezpieczony. Zachecam zapoznac sie z oferta i polecam serdecznie z reka na sercu ze te informacje ktore sa na stronie to nie jest tylko chwyt marketingowy :D a ja jestem technikiem ktory te uslugi wykonuje a ze dla pewnie wiekszosci z Was jak nie dla wszystkich Wasze zabawki sa oczkiem w glowie wiec tak pomyslalem ze skoro efekt jest taki dobry to polece Wam, moze ktos bedzie chetny- obiecuje ze nie zawiedziecie sie. W srode robie Panamere, dla zainteresowanych moge zrobic zdjecia przed i po :)

Tytuł:
PostNapisane: 9.06.2013, 17:40 

@Administrator jest tu potrzebny. Chcesz czy nie jest to reklama, a reklamy są tu nie mile widziane.

Tytuł:
PostNapisane: 9.06.2013, 17:48 

inaczej nie moglbym z Wami sie tym podzielic jesli bym nie wkleil linku... ale tak jak napisalem powyzej, mi nie zalezy na reklamie firmy tylko na tym by nasze Porschaczki byly piekne i blyszczace :wink: chcialem polecic bo nigdzie nie ma tego w Polsce i moze ktos z Was chce odswiezyc lakier w swoim Porsche wiec polecam miejsce ktore jest godne polecenia:) Jesli ktos skorzysta to bedzie sie cieszyl ze ma auto ktore sie blyszczy tak ze na sloncu nie da sie na nie patrzec bo tak mocno odbijaja sie promienie sloneczne, mi sie efekt mega podoba wiec po kolezensku po prostu chcialem poradzic :) a nie reklamowac firme... nie jest to moja firma, nie placa mi prowizyjnie od klienta wiec ja nie mam w tym zadnego interesu:)

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]