Od razu uprzedzam ze bedzie to mala reklama ale nie zalezy mi na rozreklamowaniu firmy w ktorej pracuje wiec prosilbym o wyrozumialosc:) tylko mi tak jak to kazdemu pasjonatowi zalezy zeby moje ukochane auto bylo piekne i lsniace a przy tym bezpieczne a ze jestem wielkim pasjonatem Porsche to chce Wam cos zaproponowac
jesli ktos pamieta z poprzednich moich postow to pracowalem w salonie BMW i tez przez chwile w Porsche, teraz pracuje tutaj:
http://ziebartpolska.pl/ i chcialbym polecic Wam, szczegolnie tym ktorzy mieszkaja w Poznaniu i okolicy abyscie zapoznali sie z oferta i skusili sie na ktoras z uslug. Najlepszy efekt wedlug mnie daje "Diamond Gloss", zrobilem na swoim aucie, taty aucie i autach klientow i za kazdym razem bylem w szoku jak auto sie zmienilo. Wyglada lepiej niz z salonu jednoczesnie przy tym efektownym wygladzie lakier jest rowniez zabezpieczony. Zachecam zapoznac sie z oferta i polecam serdecznie z reka na sercu ze te informacje ktore sa na stronie to nie jest tylko chwyt marketingowy
a ja jestem technikiem ktory te uslugi wykonuje a ze dla pewnie wiekszosci z Was jak nie dla wszystkich Wasze zabawki sa oczkiem w glowie wiec tak pomyslalem ze skoro efekt jest taki dobry to polece Wam, moze ktos bedzie chetny- obiecuje ze nie zawiedziecie sie. W srode robie Panamere, dla zainteresowanych moge zrobic zdjecia przed i po