Garnx, gratuluje prawie mojego samochodu
Niemal rok temu oglądałem go i byłem zdecydowany go kupić. Jednak miałem zamrożoną gotówkę w zwykłym aucie (prawie nowy civic w dieslu), a właściciel nie chciał się zamienić. Jak chcesz to wyślę Ci zdjęcia z wypadku. Faktycznie samochód leżał na lewej stronie, a potem delikatnie się przewrócił na dach. Dlatego miał wymieniony stelaż i przednią szybę. Zaznaczam jednak, że ewidentnie nie było to klasyczne dachowanie. Resztę widziałeś jak jest zrobiona. Jednak przyłóż się do zrobienia go mechanicznie, bo samochód długo stał i rzadko był odpalany. Szkoda, że nie zostawiłeś go u Radwańskiego w Wieliczce. Miałbyś zrobione wszystko na tip-top. Poniżej wklejam Ci ceny właśnie od Radwańskiego, co powinno być zrobione. To ze znakiem zapytanie niekoniecznie, ale sprawdzałem bo to słaba strona boxstera. No i wtedy nie było problemu z alternatorem
Jak to zrobisz, to na długie lata masz bezawaryjne z autentycznym przebiegiem auto. (nawet opony miał oryginalne z 2003r) Pozdrawiam i życzę frajdy z latania bokiem P.S. Ja na swojego prosiaka jeszcze muszę trochę poczekać, bo uparłem się na caymana. A na przeczekanie sprawiłem sobie inne babskie Auto
Audi TT tyle że 3,2 v6 z dsg
i powiem Wam, że tragedii nie ma
Części nowe z PORSCHE ,ceny w euro
pasek-35
uszczelniacz wału -15 ????
filtr oleju-17
termostat-40
pompa wody-270 ????
filtr pow.-37
amortyzator przód-350
klocki przód-150
czujniki-20
uszczelki 1 zacisku przód-60
klocki tył-135
uszczelki zacisku tył-40
czujniki -30
filtr paliwa-35
filtr p.pyłowy-15
świece-120
olej silnik-300zł
olej skrzynia-120zł
płyn chłodniczy-300zł
olej do wspomagania-70zł
geometria 200zł
test komputerowy150zł
wymiana klocków przód tył i gumek-800zł
wymiana uszczelniacza wału-1500zł ??????
wymiana świec 200zł
wymiana płynu chłodniczego-250zł
wymiana oleju w skrzyni-50zł
wymiana oleju w silniku , filtrów-250zł
wymiana oleju w wspomaganiu-100zł
wymiana amortyzatora 200zł
regeneracja przekładni 1500zł ????
wymiana pompy wody i termostatu-150zł
wymiana paska-150zł
klima odgrzybienie nabicie 500zł
skóra regeneracja 400zł
opony komplet 2500zł