|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 8 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
pawelthx
|
Napisane: 7.07.2018, 21:03 |
|
|
Witam, ponieważ sprzedałem swoją Panamere Turbo przyszedł czas na zmiany. Aktualnie chodzi mi po głowie mercedes AMG GTs , Ferrari california , ewentualnie 911 turbo. Lub coś innego - co nie wiem ... pomóżcie  Chciałbym prosić o poradę  , jeśli ktoś Was mógłby się wypowiedzieć się , pomoc , zaopiniować , doradzić  . Może ktoś miał , może jeździł, i może zechce coś powiedzieć. Z góry dzięki ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
Góra |
|
lotoss
|
Napisane: 7.07.2018, 21:36 |
|
|
pawelthx napisał(a): Witam, ponieważ sprzedałem swoją Panamere Turbo przyszedł czas na zmiany. Aktualnie chodzi mi po głowie mercedes AMG GTs , Ferrari california , ewentualnie 911 turbo. Lub coś innego - co nie wiem ... pomóżcie  Chciałbym prosić o poradę  , jeśli ktoś Was mógłby się wypowiedzieć się , pomoc , zaopiniować , doradzić  . Może ktoś miał , może jeździł, i może zechce coś powiedzieć. Z góry dzięki ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Kupując panamere myślałeś nie o dwóch a o czterech osobach inaczej kupiłbyś 911. Teraz pytasz co jest lepsze,dwu czy czteroosobowe auta. Ciężko doradzić gdy nie wiadomo ile masz dzieci
|
|
Góra |
|
pawelthx
|
Napisane: 7.07.2018, 22:37 |
|
|
lotoss napisał(a): pawelthx napisał(a): Witam, ponieważ sprzedałem swoją Panamere Turbo przyszedł czas na zmiany. Aktualnie chodzi mi po głowie mercedes AMG GTs , Ferrari california , ewentualnie 911 turbo. Lub coś innego - co nie wiem ... pomóżcie  Chciałbym prosić o poradę  , jeśli ktoś Was mógłby się wypowiedzieć się , pomoc , zaopiniować , doradzić  . Może ktoś miał , może jeździł, i może zechce coś powiedzieć. Z góry dzięki ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Kupując panamere myślałeś nie o dwóch a o czterech osobach inaczej kupiłbyś 911. Teraz pytasz co jest lepsze,dwu czy czteroosobowe auta. Ciężko doradzić gdy nie wiadomo ile masz dzieci Zgadza się , idealnie trafiłeś. Tym właśnie się kierowałem jak kupowałem Panamere  . Taki wtedy był pomysł i taki cel obecnie , mam o tyle dobra sytuacje , ze kupuje wyłącznie pod siebie i dla siebie. Ma mi służyć do dojazdów do pracy od maja do września.
|
|
Góra |
|
Mic182
|
Napisane: 7.07.2018, 23:51 |
|
|
To forum porsche. Wciagaj 911.
Pozdrawiam, Michał
|
|
Góra |
|
pawelthx
|
Napisane: 8.07.2018, 0:42 |
|
|
Mic182 napisał(a): To forum porsche. Wciagaj 911.
Pozdrawiam, Michał Ha ha Spodziewałem się takich odpowiedzi  , ale miałem cicha nadzieje ze może ktoś jeździł AMG GT dłużej niż jeden dzień i może coś podpowiedzieć. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
Góra |
|
adam748
|
Napisane: 8.07.2018, 9:06 |
|
|
pawelthx napisał(a): ... miałem cicha nadzieje ze może ktoś jeździł AMG GT dłużej niż jeden dzień i może coś podpowiedzieć.
Jest tu taka jedna osoba która jeździ GTR wiec może sie wypowie...
|
|
Góra |
|
Daro
|
Napisane: 8.07.2018, 16:02 |
|
Nr klubowicza: 263
|
Kolega Nevada czy Kimbex jeździli jak i jeżdżą samochodami AMG, GTR, LFA czy F lecz w kolekcji i zapewne w sercu pozostaje Porsche.
|
Jarecki
|
Napisane: 8.07.2018, 20:13 |
|
|
|
Góra |
|
|
Strona 1 z 1
|