No właśnie nie wpadło zero mają jakieś złote kolory matowe na specjalne zamówienie. Podejrzewam że wymieniali z AC. Sam miałem naprawę drzwi w moim BMW a samochód ma już trochę lat i do zwykłej piątki podliczyli na 13tyś z malowaniem i wymianą. Nie dziwi mnie dlatego te 90tyś.
Witam ponownie, zasiegnalem opini i generalnie wszyscy odradzają ta hybrydeb ze względu na to ze nie ma gdzie to naprawiać poza Aso i mało jest tego ponoć kilka sztuk sprzedanych w Polsce. Mam juz swojego typa cayenne II 2010 lub 2011 z silnikiem 3.0tdi z przebiegiem do 150kkm bezwypadkowy i zadbany. Jeśli ktoś ma jakies propozycje lub wie gdzie znajdę taki samochód to prosze o info. Chce wydać około 150tys brutto z 23%vat. Prosze o pomoc.
Możliwe, ale widziałem ze są za 150, rozmawiałem z takim jednym z Porsche i mówił ze właśnie poszła z 2010r z przebiegiem 65kkm dwuletnia gwarancja za 175k brutto. Cos takiego bym wziął