Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 20.02.2008, 9:43 

Wraz ze znajomymi otworzyliśmy nowe forum
http://www.streetracing.com.pl

Nie jest to w żadnym wypadku "konkurencja" dla Porsche Club, lecz miła alternatywa dla tych którzy mają pasję aut sportowych.
Pozdrawiam i polecam.

Forum dopiero powstaje także miło będzie jak zaszczycicie nas swoją obecnością :oops:

Tytuł:
PostNapisane: 20.02.2008, 15:27 

Poprawna forma to:
"Wraz ze znajomymi otworzyliśmy..."

i dlaczego tytuł to:
"Zapraszamy na nowe forum",
brzmi to jakby to miało być nowe forum PCP, a bez urazy, ale nie jest to dla mnie żadna alternatywa, a i sama idea street racingu jest dla mnie mało zrozumiała.

Proszę o zmianę tytułu!

Tytuł:
PostNapisane: 25.02.2008, 12:38 

Jak dla mnie przeginka pały i to ostra.
Sama nazwa, adres z com.pl kojarzy się ze znanym i istniejącym od dawna http://www.streetracing.pl/forum/

Tytuł:
PostNapisane: 25.02.2008, 22:14 

oh...fajnie fajnie ale mało oryginalne wychalanie się :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 26.02.2008, 20:53 

Mimio wszystko uważam że przesadzacie, na tym forum ten dział pełni rolę "Hyde Parku". Na innych forach napewno gość nie był by tak zjechany jak tu. Po to jest taki dział żeby właśnie pisać o wszystkim, mi np. podoba się tamta stronka i jestem wdzięczny za zapodanie linka. Wydaje mi się że pare osób na tym forum jest trochę nadpobudliwych - Panowie więcej luzu jak się temat nie podoba to poprostu zlejcie i nic nie piszcie to po kilku dniach zleci niżej i wszyscy o nim zapomną. Nie wiem czy pamiętacie jak kiedyś jakiś chłopak dał linka do filmika na youtube który sam zmontował czy nakręcił nie pamiętam. Został tak zjechany że aż było nie przyjemnie czytać, pare tygodni później ktoś z elity klubowej dał linka do swojego filmu któty moim zdaniem był pododny i wszyscy ooooo, super, świetny :lol: :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 26.02.2008, 20:55 

mi tez sie ten adres nie podoba ..................................... :!:

Tytuł:
PostNapisane: 26.02.2008, 21:11 

mi też się nie podoba, powiem więcej - taka podróbka :?

Tytuł:
PostNapisane: 26.02.2008, 22:47 

spaun napisał(a):
taka podróbka :?

dosłownie

Richie - wyobraź sobie, że mamy to nasze forum, całą stronę... a tu nagle ktoś robi stronę: www.porscheclub.com.pl - gdzie pisze o pasjonatach porsche / nieoficjalnym klubiku porsche... nie poczułbyś się urażony...
a zawartość merytoryczna... poznałem imagestudio osobiście i muszę przyznać że ta strona w 100% pasuje do jego osobowości... pokolenie szykich i wściekłych... nie to, że ich nie szanuję (lubię tunerów i nieraz ciekawe są ich pomysły), jednakże akurat z adresem uważam, że to przeginka...

Tytuł:
PostNapisane: 26.02.2008, 23:26 

ok, jeśli chodzi o adres www to właściwie sięzgadzam ale z drugiej strony jest to nazwa jednego ze sportów. Tak samo jest np www.football.pl, www.football.com.pl, www.football.com itd. i każda stronka innego właściciela. Tak naprawdę chodzi mi głównie o podejście do tematu.

Tytuł:
PostNapisane: 26.02.2008, 23:30 

może agresja na tym forum bardziej ma przyczyny w tym, że raczej wolimy bardziej cywilizowane sposoby rywalizacji, niż nielegalne nocne wyścigi... a takowe uważamy za nieco... ograniczone i lansiarskie bardziej niż naprawdę sportowe...
tzn mówię za siebie (moja osobista opinia, co, powtarzam jeszcze raz - nie zmienia postaci rzeczy, że tych ludzi na swój sposób szanuję)... ale myślę, że niejeden z forumowiczów i klubowiczów podziela moją opinię...

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]