Cześć
Jako przedstawiciel małego lokalnego Stowarzyszenia o którym pewnie coś niecoś słyszeliście chciałbym zaproponować Wam możliwość pojeżdżenia po najlepszej drodze świata wg Jeremyego Clarksona czyli po rumuńskiej trasie Transfogarskiej.
Co w tym nadzwyczajnego zapytacie?
Otóż mamy ją tylko i wyłącznie dla nas, czyli pasjonatów Porsche. Tak.. Dobrze czytacie.. Załatwiliśmy coś co wydawało się niemożliwe. Na szczęście wśród nas są świry dla których nie ma w słowniku słowa niemożliwe..
TERMIN to dokładny środek naszego eventu wyjazdowego po rumuńskiej Transylvanii.. Czyli 28 czerwca (wtorek).
Godziny zamknięcia trasy jeszcze dogrywamy z urzędami gdyż mamy już chętnych z Rumunii, Węgier, Słowacji i Czech.. Być może wyjdzie z tego jedna wielka Transfogarska Parada Porsche
DLA KOGO nie mamy dokładnie sprecyzowanych ilości miejsc więc będzie się liczyć kolejność zgłoszeń i rocznik samochodu.
Dla chętnych oczywiście pomożemy zorganizować noclegi choć raczej w tym przypadku najbardziej pomoże booking..
Chętnych proszę o maila z deklaracją udziału i modelem samochodu a my będziemy odsyłać info co dalej..
Mail:
info@pasjaporsche.pl.
Nigdy nie narzucałem się tutaj z zaproszeniami na nasze imprezy ale tym razem uznałem że to jest coś tak wyjątkowego że myślę że administrator nie wykasuje tego zaproszenia..
Wg konsula Rumunii poza Top Gear jeszcze nikomu nie udało się zamknąć w taki sposób Transfogarskiej zwłaszcza z początkiem sezonu turystycznego. Jeśli to prawda to właśnie do dzisiejszego popołudnia..