Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15.12.2010, 14:29 

Ale na czym na Hali Miziowej mamy jeździć???? ;-) Porschaka mi tam nie wciagną a na nartach w Polsce byłem ostatni raz w 1998 roku i dziekuję.
Szcególnie do osrodków byłego GAT nie pojadę. Na Miziowej jeździłem ostatni raz w 1990 i chyba niewiele od tego czasu sie zmieniło.
Przepraszam za rozżalony ton i offtopic ale w niedzielę wróciłem z tygodnowych nart w Ischgl.

Pozdr
Wojtek

Tytuł:
PostNapisane: 15.12.2010, 19:59 

Oj... zmieniło się i to sporo od tego czasu. Na pewno zostaniesz mile zaskoczony. Co prawda jest tylko 30km tras ale jest gdzie pojeździć

Tytuł:
PostNapisane: 15.12.2010, 22:33 

Pocztyaj wątek na forum narciarskim www.skionline.pl o polskich stacjach w tym o Korbielowie. Niestety szkoda mi czasu na eksperymenty. Do głównych alpejskich ośrodków mam z Bydgoszczy ok. 12 godz. jazdy po autostradach przez Niemcy. Do Korbielowa z 10 godzin jak nic przy dobrej pogodzie. A parkingi, infrastruktura / gondoliki, szybkie 8 osobowe podgrzewane kanapy itp/ noclegi w ludzkich warunkach itd. W moim wieku niestety człowiek sie przyzwyczaja do pewnego standartu.

Pozdr
wk

Tytuł:
PostNapisane: 15.12.2010, 22:37 

Obudź się ! Co Ty w ogóle porównujesz? Beskidy z Alpami ? Człowieku, ja z grzeczności i chęci poznania nowych osób zaproponowałem odwiedziny, a Ty takie wywody prowadzisz. Bez przesady :?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]