Autor |
Wiadomość |
kimbex
|
Napisane: 11.02.2016, 0:36 |
|
Nr klubowicza: 143
|
Wiosną pachnie więc obecnie pomimo tego że w tym roku sprzedały się 3 piękne Porsche które zostały u nas w kraju to mamy jeszcze do wyboru 21 sztuk klasycznych Porsche 993, 964 i 996 Turbo. Największy wybór w jednym miejscu w Polsce. Zapraszam.
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
_________________ www.911classic.pl zawsze piękne 911 Krzysztof
|
|
Góra |
|
Daro
|
Napisane: 11.02.2016, 23:26 |
|
Nr klubowicza: 263
|
Niedługo będziesz sprzedawał więcej niż salon Porsche Widziałem jak chwaliłeś się na fejsie , że w moją okolicę sprzedałeś mojego sobowtóra tylko na złotej feli . jeśli nie tajemnica do jakiego miasta poszedł? i ciekawe czy go spotkam czy do "banku" trafi.
|
kimbex
|
Napisane: 12.02.2016, 17:52 |
|
|
DK napisał(a): Niedługo będziesz sprzedawał więcej niż salon Porsche Widziałem jak chwaliłeś się na fejsie , że w moją okolicę sprzedałeś mojego sobowtóra tylko na złotej feli . jeśli nie tajemnica do jakiego miasta poszedł? i ciekawe czy go spotkam czy do "banku" trafi. Darek znasz taką miejscowość TULCE ?
|
|
Góra |
|
Daro
|
Napisane: 13.02.2016, 18:07 |
|
|
Oczywiście to mała miejscowość przy Poznaniu. mija się ją jak się jedzie skrótem z A2 na starą A2 szanse spotkania w sumie są jak go nie schowa.
|
Wodnik
|
Napisane: 14.02.2016, 18:14 |
|
|
Nie pytam złośliwe ale czy to norma że na forum do którego praktycznie każdy ma dostęp sprzedający pisze do jakiej miejscowościach poszedł samochód? Tym bardziej że samochód jest dosyć harakterystycznemy a miejscowość dosyć mała. Ja jako kupujący bardzo bym sobie nie życzył takiego traktowania sprawy
|
|
Góra |
|
Maro
|
Napisane: 14.02.2016, 20:10 |
|
|
A co to za problem ? Przecież jak gościu parę razy wyjedzie to i tak będzie go widać.Chyba że go specjalnie zamaskuje.
|
|
Góra |
|
Daro
|
Napisane: 14.02.2016, 22:04 |
|
|
Wodnik napisał(a): Ja jako kupujący bardzo bym sobie nie życzył takiego traktowania sprawy A konkretnie z jakiego powodu? Żadna tajemnica handlowa nie została naruszona. Nie podano personaliów ani dokładnego adresu, a nawet jeżeli kupujący kupił jako inwestycję i nie będzie nim wyjeżdżał, to przecież trudno by było go i tak w tej miejscowości namierzyć. Lokalni złodzieje i tak lepiej wiedza kogo na to stać i kto co ma cenniejszego w garażu.
|
Jarecki
|
Napisane: 14.02.2016, 22:49 |
|
Nr klubowicza: 381
|
Chłopy, zacznijcie czytać słownik ortograficzny bo oczy krwawią jak się czyta - HARAKTERYSTYCZNY??? No proszę… A tych kwiatków powyżej jeszcze więcej.
Góra |
|
kimbex
|
Napisane: 15.02.2016, 11:47 |
|
|
Wodnik napisał(a): Nie pytam złośliwe ale czy to norma że na forum do którego praktycznie każdy ma dostęp sprzedający pisze do jakiej miejscowościach poszedł samochód? Tym bardziej że samochód jest dosyć harakterystyczny a miejscowość dosyć mała. Ja jako kupujący bardzo bym sobie nie życzył takiego traktowania sprawy Hej, a czy ja napisałem do kogo poszedł i do jakiej miejscowości ostatecznie ? Wspomniałem tylko o miejscowości a to nie oznacza że tam auto zostało na stałe. Jeśli się kupuje takie auto to nie po to by się z nim chować do garażu - ja sprzedaję Porsche prawdziwym pasjonatom którzy kochają te auta i chcą nimi jeździć. Naturalnie mam też dwóch klientów dla których anonimowość jest priorytetem i szanuję ich wolę ... w takich przypadkach NIGDY nic NIGDZIE ze sprowadzonych dla nich aut NIE pojawiła się publicznie a proszę mi wierzyć były już rodzynki o których większość nie ma pojęcia że istnieją takie w takich garażach w Polsce Pozdrawiam i zapraszam do zapoznania się z ofertą
|
|
Góra |
|
lotoss
|
Napisane: 15.02.2016, 15:30 |
|
|
Ja to rozumiem tak: jeśli auto poszło do Poznania to ok.można pisać ze sprzedane do dużego miasta ale jeśli poszło przykładowo do małej miejscowości gdzie moze wszyscy się znają to wolałbym nie mowić od kogo kupiłem i wolałbym aby sprzedawca też tego nie mówił i nie dlatego o czym piszecie przecież i tak będzie wiadomo że ma,ale dlatego że takie informacje szybko się rozchodzą a ludzie dopowiadają sobie bajeczki aby kogoś ośmieszyć i siebie dowartościować wymyślając naprawdę takie rzeczy na które byście sami nigdy nie wpadli.Nie mówiąc już o tym że wiedzą ile dokładnie koszyował..
|
|
Góra |
|
thestructor
|
Napisane: 15.02.2016, 21:01 |
|
|
Lotoss nie dramatyzuj. Przecież gość nie chowa tego prosiaka w szopie, i tak wszyscy wiedzą kto jest właścicielem i dokładnie tez o to chodzi kupujacym porsche
|
|
Góra |
|
lotoss
|
Napisane: 15.02.2016, 21:17 |
|
|
thedestruction przeczytaj jeszcze raz co napisałem
|
|
Góra |
|
kimbex
|
Napisane: 15.02.2016, 21:29 |
|
|
Zasada jest prosta : jeśli kupujący u mnie auto nie życzy sobie bym tego nie ujawnił i o to prosi to tak sie dzieje , nigdzie i nikomu o tym nie mówię czy piszę. Ot i po temacie.
|
|
Góra |
|
thestructor
|
Napisane: 15.02.2016, 21:31 |
|
|
Przeczytałem, wywnioskowalem z tego ze wstydzisz się kupić od kimbexa ? Ludzie dopowiedza ze nie stać cię na nowe porsche i kupujesz w krapkowicach, czy dobrze rozumuje ?
|
|
Góra |
|
Wodnik
|
Napisane: 16.02.2016, 22:49 |
|
|
Jarecki napisał(a): Chłopy, zacznijcie czytać słownik ortograficzny bo oczy krwawią jak się czyta - HARAKTERYSTYCZNY??? No proszę… A tych kwiatków powyżej jeszcze więcej. Mam ciekawsze zajęcia niż czytanie słowników, uwierz na słowo. Nie wiem czemu zaraz komuś ma być wstyd. Ja sam od niedawna mam swoje porsche i widzę jak ludzie reagują na ten samochód. Należę do ludzi którzy wolą żeby nowo poznane osoby kojarzyły mnie bardziej po imieniu niż po tym czym jeżdżę. Plus oczywiście łata że jak ma taki samochód to albo nakradł albo tata kupił. Nie każdemu to pasuje.
|
|
Góra |
|
wit007
|
Napisane: 16.02.2016, 23:29 |
|
Członek Zarządu PCP |
|
Dołączył: 12.03.2008 Posty: 9172 Lokalizacja: Gdynia/Warszawa
Nr klubowicza: 189
|
Wodnik napisał(a): Mam ciekawsze zajęcia niż czytanie słowników, uwierz na słowo.
Nie wiem czemu zaraz komuś ma być wstyd. Ja sam od niedawna mam swoje porsche i widzę jak ludzie reagują na ten samochód. Należę do ludzi którzy wolą żeby nowo poznane osoby kojarzyły mnie bardziej po imieniu niż po tym czym jeżdżę. Plus oczywiście łata że jak ma taki samochód to albo nakradł albo tata kupił. Nie każdemu to pasuje. Nie bardzo rozumiem, co posiadanie Porsche ma do robienia błędów? Może i zajęcia masz ciekawsze, ale powinieneś trochę czasu wygospodarować i na słowniki.
_________________ Witek będzie: chyba 718 było: 964 '91, 944 '85, 924 '85, 996 '02, 997S '09 http://www.komunikado.pl agencja public relations
|
|
Góra |
|
Jarecki
|
Napisane: 16.02.2016, 23:32 |
|
Nr klubowicza: 381
|
wit007 napisał(a): Wodnik napisał(a): Mam ciekawsze zajęcia niż czytanie słowników, uwierz na słowo. Nie bardzo rozumiem, co posiadanie Porsche ma do robienia błędów? Może i zajęcia masz ciekawsze, ale powinieneś trochę czasu wygospodarować i na słowniki. +1. Warto jednak w siebie i wiedzę inwestować czasami
Góra |
|
adarek
|
Napisane: 17.02.2016, 8:05 |
|
|
Poza tym prędzej czy później musisz z garażu wyjechać na wieś, jak mała miejscowość to od razu będą wiedzieć że kupiłeś. Jak będziesz trzymał w garażu to prędzej czy później otworzysz drzwi czy okno,ktoś Cie odwiedzi, zobaczy itp. Też się dowiedzą. Chyba ze będziesz trzymał swoje porsche w bunkrze pod domem jak Joseph Fritzl swoją córkę przez 25 lat. Wtedy faktycznie - dyskrecja przede wszystkim. Nie popadajmy w paranoję. Na wsi wiedzą prędzej ze ktoś kupił porsche niż kupujący o tym pomyśli.
|
|
Góra |
|
bialykk
|
Napisane: 17.02.2016, 9:41 |
|
Dołączył: 28.02.2015 Posty: 275 Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle
Nr klubowicza: 469
|
Widzę że dyskusja zeszła dosyć na off-topic . Krzysiek wrzuć lepiej jakieś fajne nowe zdjęcia Pozdrawiam.
_________________ Tomek Fajne 911 i auto fryzjera. www.autotechnika.info
|
|
Góra |
|
Wodnik
|
Napisane: 17.02.2016, 10:30 |
|
|
wit007 napisał(a): Wodnik napisał(a): Mam ciekawsze zajęcia niż czytanie słowników, uwierz na słowo.
Nie wiem czemu zaraz komuś ma być wstyd. Ja sam od niedawna mam swoje porsche i widzę jak ludzie reagują na ten samochód. Należę do ludzi którzy wolą żeby nowo poznane osoby kojarzyły mnie bardziej po imieniu niż po tym czym jeżdżę. Plus oczywiście łata że jak ma taki samochód to albo nakradł albo tata kupił. Nie każdemu to pasuje. Nie bardzo rozumiem, co posiadanie Porsche ma do robienia błędów? Może i zajęcia masz ciekawsze, ale powinieneś trochę czasu wygospodarować i na słowniki. Trochę mnie poniosło bo właśnie przez słownik w telefonie kilka tych błędów posadziłem. Ale gdzie ja tutaj napisałem że robienie błędów ma coś do posiadania porsche to dostrzec nie mogę bialykk napisał(a): Widzę że dyskusja zeszła dosyć na off-topic . Krzysiek wrzuć lepiej jakieś fajne nowe zdjęcia Pozdrawiam. Też myślę że wystarczy tego off topu
|
|
Góra |
|
|