Nr klubowicza: 029
....dlatego wiec w miejsce niedziałającej nawigacji zamontowałem zbywającą kieszeń od Boxa. Żeby mieć telefon na wierzchu, pod ręką, prawą ręka, wygodnie. Nie po lewej w małej kieszeni u dołu drzwi, do której trzeba, prowadząc samochód, na macanego sięgać ( tam miejsce jest wypełnione przez inne szpargały), ani tym bardziej w dużej kieszeni pod klapą, gdzie jest miejsce na kamizelkę, stary zeszyt rajdowy z ważną stroną OK/HELP, jakąś szmatkę, latarkę, jakiś podręczny scyzoryk etc.etc. Wracając do tematu - czy ktoś w starym 996 używa oryginalnej navi ?
Ze swojej strony mogę polecić modyfikacje prosto z GT3, którą na nowo zdefiniowała moją pozycje za kierownicą. Modyfikacja jest wręcz obowiązkowa w przypadku wysokich kierowców. Dzięki niej zyskacie znacznie więcej miejsca na nogi.
Nr klubowicza: 078
Adrian napisał(a):
Witam
Ze swojej strony mogę polecić modyfikacje prosto z GT3, którą na nowo zdefiniowała moją pozycje za kierownicą. Modyfikacja jest wręcz obowiązkowa w przypadku wysokich kierowców. Dzięki niej zyskacie znacznie więcej miejsca na nogi.
Niedawno odwiedziłem speca od audio i jest dobrze. Spokojnie można zamiast PCM1 zamontować dowolne radio 1- lub 2-din. Wzmacniacz i cały system Bose działały z chińczykiem za 100 pln
Kwestia tylko czy wywalać tę dolną konsolę (kusi) czy iść w dwie półeczki.