Witam,
Przymierzam się do sprzedaży mojej 911 4GTS. Perełka, mało tego jest na rynku. Niedługo mam wykup z leasingu i szukam już nowego auta oczywiście Turbo
Na razie wrzucam tylko na forum aby sprawdzić zainteresowanie i oferta nigdzie nie jest wystawiona.
Auto kupione w Porsche Centrum Warszawa i do końca serwisowane w Aso Porsche (Warszawa, Katowice i Wrocław) Aktualnie po dużym przeglądzie po 90 tys.
Porsche 911 4GTS
rocznik 2011 pierwsza rejestracja 31.01.2012
kolor czarny
pojemność 3800 cm3
moc 408 KM
przebieg 93 000 km
skrzynia biegów automatyczna PDK
Wyposażenie dodatkowe: Basalt Black Metallic Skórzana tapicerka wnętrza Black Automatycznie przyciemniane lusterka i czujnik deszczu Dynamiczne światła skrętne Asystent parkowania (tył) Porsche Doppelkupplung (PDK) Pakiet Sport Chrono Plus w połączeniu z PDK Tylne siedzenia Podgrzewanie foteli Wentylacja foteli Tempomat Dywaniki Komfortowe fotele z 12-pozycyjną regulacją i pamięcią kierowcy Kierownica wielofunkcyjna w połączeniu z PDK Przygotowanie dla telefonu komórkowego System BOSE® Surround Sound Rozszerzony moduł nawigacji Boczne naklejki 'GTS' i oznaczenie modelu w kolorze srebrnym, Kierownica wymieniona na Sport Design z łopatkami.
Przedłużona gwarancja do lipca 2016
Opony letnie w idealnym stanie kupione na koniec sezonu 2015
Cena 260 tys bez faktury lub 290 tys na FV 23%
Nie wiem jeszcze którą wersję wykupu z leasingu wybiorę więc mam 2 możliwości sprzedaży.
W Polsce aktualnie nie ma ofert na ten model a na mobile.de ceny 260-280 tys netto + akcyza.