Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 11.06.2014, 22:55 

Dalszy ciąg poszukiwań 911 997 S - czy ktoś zna
http://otomoto.pl/porsche-911-4s-stan-p ... 28316.html - tutaj znalazłem już coś w historii - może coś więcej?

http://otomoto.pl/porsche-911-carrera-4 ... 94945.html

Z góry dzięki za info
Przemo

Tytuł:
PostNapisane: 11.06.2014, 23:11 

Nr klubowicza: 942
O tym pierwszym było całkiem niedawno, przejrzyj ten dział po prostu wnikliwiej - facet ma wiele " super-aut " u siebie i gdy trochę się nad nimi skupić to większość gdzieś już wcześniej się przewinęła, tylko taniej, z innymi przebiegami i np z innego rocznika, no typowy handlarz, mimo klasy aut jakie oferuje.

Tytuł:
PostNapisane: 12.06.2014, 7:03 

Po co to pisać takie bzdury, nabiłeś sobie pościk i zadowolony.
Oczerniasz samochód i człowieka, którego nie widziałeś i i nie znasz.
Był wątek niedawno "911 od znanej osoby" o tym samochodzie.
"Większość gdzieś, się już wcześniej przewinęła, tylko taniej z innymi przebiegami, i np. z innego rocznika".
Co z tego, że był wystawiony taniej to trzeba było kupować, facet tak zarabia na życie to żmudna robota (znam to od podszewki), jeśli chodzi o przebieg to jak pamiętam był wystawiony z przebiegiem 30500km,,a teraz jest z przebiegiem 30000km - zapewne cofnął licznik o 500 czy 1000km.
Co do rocznika to z pewnością wydrapał żyletką w karcie i dowodzie rocznik i wpisał nowy.
ŻENADA!!!

Jeszcze jedno nie znam sprzedającego ani samochodu.

Nie każdy "handlarz" zachowuje się jak z giełdy w Słomczynie, czy w przeciętnym komisie, nie uogólniaj!!!

z wyrazami szacunku
Krzysztof Oracz
www.autoprofesja.com.pl

Tytuł:
PostNapisane: 12.06.2014, 9:14 

Nr klubowicza: 942
Tak, zdecydowanie o nabicie " pościka " mi chodziło, jeśli Ciebie to poruszyło to nic nie poradzę, w końcu nie pisałem o Tobie, jeśli jednak należysz do nielicznego grona ludzi uczciwych trudniących się tym rodzajem działalności to nie powinieneś się oburzać, w końcu mój post nie generalizuje, tylko odnosi się do konkretnego przypadku, który powtórzę był niedawno poruszany w innym wątku na tym forum i "odkrycia" dot. oferowanego Porsche przytoczyłem,na innych z kolei forach skupiających miłośników np.Mercedesów, bądź BMW parę osób równie było zainteresowanych kupnem modeli z oferty przedstawionej wyżej i opisywało co odkryli, wystarczy tylko poszukać.
Co do określeń których używasz - z merytorycznego punktu widzenia to twój post jest na żenującym poziomie, pisanym pod wpływem emocji, do tego fakt że jest to 1 z 2 spłodzonych przez Ciebie postów na forum, który kończy się zwyczajną autoreklamą raczej nie dodaje mu poważnego wydźwięku.
Czas skończyć dyskusję, bo nie wnosi nic do tematu, dla którego został założony wątek.
Proszę :
http://porscheclub.pl/forum/viewtopic.php?p=67758

Tutaj temat dot. danego Porsche :
http://www.porscheclub.home.pl/forum/vi ... hp?t=10740

Tytuł:
PostNapisane: 12.06.2014, 9:21 

Jeżeli chodzi o oferty ze Straszyna to jak było już wspominane było wokół tych samochodów dużo niedomówień-ja sam kilka razy miałem okazję rozmawiać z facetami ze Straszyna, którzy oferowali kilka modeli 997 w ostatnich miesiącach-zalecam wzmożoną ostrożność-chociaż jak pokazuje niedawny przykład nabycia przez kolegę z forum pięknego 997 cabrio z Gubina-nie można uogólniać.

Tytuł:
PostNapisane: 12.06.2014, 11:37 

Co do oferty ze Straszyna to nie kierowałbym się tylko tym, kto wystawia auto. Samochód od nowości w rękach lidera pewnego Zespołu, który "śpiewa i trąbi" ;). Z tego co wiem bez przygód, okazjonalnie używany. Serwisowany w ASO, w Sopocie. Można tam też o auto podpytać. Rzadki lakier: Atlas Grey.

P.S.

Szkoda tylko, że faktycznie sprzedający podkoloryzował i pozaokrąglał niektóre dane, przez co nabrudził w CV samemu pojazdowi...

Tytuł:
PostNapisane: 13.06.2014, 11:29 

Coś może być na rzeczy jeśli chodzi o ten Straszyn - po telefonie okazało się że "ten się już sprzedał"...

Tytuł:
PostNapisane: 13.06.2014, 21:43 
Członek Zarządu PCP

Nr klubowicza: 189
W Straszynie było rzekomo mnóstwo fajnych Porsche i aut innych marek. Ale albo nie można było się dodzwonić albo właśnie "się sprzedały".

Witek
będzie: chyba 718
było: 964 '91, 944 '85, 924 '85, 996 '02, 997S '09

http://www.komunikado.pl agencja public relations

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]