Nr klubowicza: 263
Oryginalny to on jest ale z innego modelu, tu powinien być napis Carrera, ale i całe auto jest zmienione np skóry nie są oryginalne , koła są opcjonalne chyba bo na takich też nie wyszedł, no i tylne lampy są led a powinny być inne.
Ledy z przodu to też nie oryginał. Czerwone zaciski - może opcja. Białe liczniki - może opcja, ale na pewno nie było białych trójkątów pod obrotomierzem (poduszka i pasy) to "wyklejanka".
Kolor rzeczywiście nie powala ale u mnie nie wyklucza. Zdecydowanie dyskwalifikuje u mnie zakup tej: - nie "S", - deska zwykła nie skórzana, - nieoryginalne lampy tylne.
Kolor rzeczywiście nie powala ale u mnie nie wyklucza. Zdecydowanie dyskwalifikuje u mnie zakup tej: - nie "S", - deska zwykła nie skórzana, - nieoryginalne lampy tylne.
No jednak grafit z czarnym środkiem "chyba" lepiej wyglada niż cukierkowo czerwony. Swoją droga ktoś musiał troche kasy wydać na zmianę środka wiec chyba naprawdę lubi takie kolory. Nie wiem czy z takim zestawieniu auto jest sprzedawalne.