Czołem.
Trochę podpowiem
1. Plastiki - to raczej nie jest bolączka, Ja miałem dokładnie takie samo auto , i wszystkie plastiki było w idealnym stanie - przebieg ponad 140tyś. Ale to wszystko zależy od poprzednich właścicieli - to nie są niezniszczalne elementy i jak toś no rzuca klucze obok ręcznego , to można zniszczyć ten element. Naprawa/regeneracja nie jest jakoś mocno kosztowna , na forum na pewno znajdziesz wątek , w którym jeden z naszych kolegów , zrobił to sam - pisał ze miał z tym sporo zabawy, i satysfakcji że wyszło ZAJEFAJNIE.
Zawsze można też te elementy zrobić w hydrografiką - widziałem auta które miały to właśnie na tych wspomnianych elementach i przyznam że wyglądała to nawet "smacznie "
2. Hamulec - ja też miałem dość twardy , tak też zawsze miałem jak zaczynałem sezon - u mnie zima była "pod kołderką"
3. Nie wiem jak jest w okolicach Otwocka , ale na pewno w Warszawie masz PorschePana - zobacz jak masz do nich daleko. Na 100 % , przed zakupem , zrób przegląd przed zakupowy. Chłopaki mają tam "ciasny" kalendarz, ale jak zadzwonisz , na pewno Ci pomogą. Nie ma co ryzykować - opinia kolegi oglądającego jest na pewno cenna, ale w gładzie ni zajrzycie , i nie określisz wkładu jaki będzie Cię czekał - a na pewno będzie, jak ktoś wcześniej nie dbał o wnętrze , to podobnie może być tematami technicznymi.
4. No nie powinno głowy urywać - chyba że jechałeś ponad 120km/h wtedy faktycznie , jest to odczuwalne zjawisko . Ja wcześniej też miałem SLK tylko 171 - dla mnie nie było różnicy. Wiatr we włosach był zawsze
Jak to ma być Twój pierwszy PROSIAK, pamiętaj o zrobieniu tego przeglądu przed zakupowego - jest sporo dobrych egzemplarzy , ale nie brakuje też "ulepków" na których można się nieźle "ślizgnąć "
A ten model którego oglądałeś , jest na jakimś portalu ogłoszeniowym ? Podaj linka - może ktoś z kolegów już je sprawdzał - jak tak, znajdziesz sporo odpowiedzi
- wątek CIEKAWE OGŁOSZENIA - sporo stron, ale może tam już coś o nim jest.
Udanego zakupu !
I chwal się fotkami jak już będzie stał przed garażem
AVE