Sprzedam Porsche 911 GT3 RS w maksymalnej konfiguracji wyposażenia. Samochód nabyłem jako nowy w sierpniu 2016 roku w PCK. Aktualny przebieg wynosi 370 kilometrów, na co składają się 2 przejażdżki po "górkach" celem "docierania" pojazdu - nie przekroczyłem 5500 obrotów silnika. Dodatkowo cały samochód został przed odbiorem z PCK oklejony bezbarwną poliuretanową folią zabezpieczającą Xpel ultimate a felgi, szyby, komora silnika, skórzane obicia i plastiki zaimpregnowane. Stan pojazdu idealny. Samochód przez cały czas przechowywany w ogrzewanym garażu pod oryginalnym pokrowcem przeciw kurzowym.
Poniżej lista wyposażenia indywidualnego: Lakier H2 Lava Orange Kolory wnętrza 69 Wnętrze wykończone skórą i Alcantarą, w kolorze: Black/Lava Orange Wyposażenie zewnętrzne XEY Reflektory LED z czarnym wykończeniem i Porsche Dynamic Light System (PDLS) Opcje Exclusive 567 Przednia szyba z szarym pasem przeciwsłonecznym Skrzynia biegów / podwozie 250 Porsche Doppelkupplung (PDK) 474 System unoszenia przedniej osi 450 Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB) 643 Pakiet Sport Chrono w połączeniu z aplikacją Porsche Track Precision i instalacją do stopera 082 Zbiornik paliwa 90l Koła 448 20-calowe koła GT3 RS Wyposażenie wnętrza 579 6-punktowy pas bezpieczeństwa po stronie pasażera 582 Klatka bezpieczeństwa w kolorze Lava Orange P13 Automatycznie przyciemniane lusterka z zintegrowanym czujnikiem deszczu 630 Pakiet Light Design P11 Pełne fotele kubełkowe 810 Dywaniki podłogowe 555 Pasy bezpieczeństwa w kolorze Black Audio / komunikacja P23 Porsche Communication Management (PCM) z modułem nawigacji 490 Pakiet Sound Plus
Cena 790 tys. netto. Dostawa z CZ. Samochód można nabyć razem ze spółką, której to stanowi własność - bardzo atrakcyjna oferta pod wieloma względami - możliwość optymalizacji kosztów nie tylko eksploatacji samochodów ale wielu innych.