Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 31.03.2017, 12:41 

Juz kiedys pisalem, ze jestem zwolenikiem orginalosci, ale ciagle mnie korci… Pytam o opinie na temat “poprawy” wygladu 993, a konkretnie 1997 Targa. Auto uzywam tylko do lokalnych weekendowych przejadzek… Auto jest czerwone (najszybsze) z czarnymi felgami (tak, oryginalne felgi Targa leza w garazu). Chcialbym bardziej agresywny wyglad, choc nie bardzo podoba mi sie duzy, zainstalowany na stale spoiler z tylu. No i nie chce wydac tysiecy $$$ przy tej okazji…
Poki co stanelo na oryginalnych Aero kit front spoilers (993-505-981-00 i 993-505-980-00) oraz FVD rocker panel/side spoiler FVD504993RS. Co Wy na to? W zalaczeniu wyglad teraz I linki do tych dodatkow… Inne sugestie?
http://www.carnewal.com/products/P93/p9 ... n-Spoilers
https://tinyurl.com/kw6w7fv

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

PostNapisane: 31.03.2017, 12:51 

Nr klubowicza: 381
Jeżeli chcesz coś poprawić to po pierwsze: zmień czarne felgi na srebrne, bo czarne wybitnie postarzają samochód. Po drugie: te side skirts dedykowane do 993 RS do targi będą wyglądały też nie tęgo. Po trzecie: najlepsza modyfikacja przodu w 993 to założenie zderzaka od S/4S/Turbo. Ori a zmienia całe auto. 993 jest na tyle ślicznym autem, że wystarczy ładna felga, obniżone zawieszenie (Twoja stoi bardzo wysoko), biały kierunkowskaz z przodu i już. Targa tym bardziej - czerwony w połączeniu z czarnym dachem już i tak jest super. Do 911 trzeba delikatnie i ostrożnie, bo łatwo przerysować auto... Czerwony jest śliczny, nie rób na siłę z niego nie wiadomo czego.

Powodzenia, J.

*Porsche 911

PostNapisane: 31.03.2017, 16:38 

Przytaknę tylko za Jareckim. Dla mnie też czarne fele na takim aucie (ten konkretny model) to porażka. Czerwony (najszybszy kolor) jest dość wymagający I trzeba uważać żeby nie przesadzić.

Popatrz na BBS LM - zrobią robotę I nic więcej nie rób. Spojler przód o kótym piszesz... - Nie chesz tego do TARGI.

Ja bym to zrobił tak :)

powodzenia

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

PostNapisane: 31.03.2017, 17:03 

Przy czym to jest 993 2S lub 4S, z szerokimi nadkolami i obniżonym zawieszeniem względem zwykłego 993, to też może pomóc.

PostNapisane: 31.03.2017, 17:13 

Dzieki za opinie, dalej analizuje i czekam na inne opinie. Nie polemizuje z gustami... Zdecydowanie nie zrobie nic, czego nie moglbym odwrocic... Obnizenie zawieszenia jest w planie ale chyba nie w tym roku, moze przyszla wiosna... Mysle o Bilstein B16 (PSS10)...

PostNapisane: 1.04.2017, 8:45 

Nr klubowicza: 288
Obniżenie + felgi /może ze złotem w środku/ więcej bym nie zmieniał -to wspaniały klasyk i w ori jest piękny

-http://classic911.pl

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]