Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7.01.2010, 1:23 

hej ja oglądałem i paliłem, nie jeździłem, dach chodził bardzo ciężko i skrzypiał, nie kupiłem bo trochę floty zabrakło a nie koniecznie chciałem się lewarować. Z tego co pamietam wachał sie na obrotach ale jezeli stał długo to norma na poczatku. Była jakaś historia że auto od kolekcjonera który niestety zmarł. Podobno miał kilka innych aut m.in. żółtego vipera który tez wtedy stał w tym komisie. Nie chce namieszac ale chyba ze szwajcarii. Takie fakty na 2007 były, cena wyjsciowa wtedy 89k. Na poligonowej go nie oglądałem. A no i napewno był malowany, zderzak od turbo tez zagadka bo S to nie jest.

Tytuł:
PostNapisane: 1.06.2010, 19:27 

Nr klubowicza: 269
WITAM, jestem nowy chce kupić 993 targa i wydaje mi sie ze w tym temacie mowa jest o tym samym. ale nie moge tego sprawdzić bo link już nie działa. ponizej podam link na aukcje. na co trzeba zwracac uwage przy zakupie 993 targa. znana jest jakaś historia tego auta? z tego co mi wiadomo to auto w 2005 sprowadzone ze SZwajcarii. koles z komisu mówi ze samochód jego znajomego. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11067047

Tytuł:
PostNapisane: 2.06.2010, 11:54 
Prezes PCP, Cz. Honorowy

Nr klubowicza: 002
Z tego co pamiętam... to auto faktycznie pochodzi ze Szwajcarii... dlaczego dach ciężko chodzi... bo targa była pobita... wyglądał tak jakby coś na niego spadło... drzewo/słup...

Oczywiście jeśli to jest to samo auto, które kilka lat temu za śmieszne pieniądze było do kupienia w Szwajcarii...

Ostatnio wisiał w 2-ch ogłoszeniach... w jednym 99 tys, a w drugim 120...:)
Pisałem o tym w wątku ciekawe ogłoszenia...

były: 924, 944, 928, 964, 996, 997, 986 S,
będzie: 981 GTS? ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]