|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 11 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Rafał1988
|
Napisane: 16.11.2018, 19:13 |
|
|
Mam pytanie do osób które znają się na tym dobrze. A mianowicie interesuje mnie czy pasują lampy przednie i tylne bez przeróbek i wymian zderzaków z modelu przed liftem 2007 rok na lampy po lifcie. Auto krajowe od nowości w Polsce w stanie fabrycznym. Interesuje mnie tez kilka części do tego modelu, może ma ktoś namiary na osoby handlujące częściami w dobrych cenach , ponieważ auto uległo małej stłuczce. Dziękuje za odpowiedzi
|
|
Góra |
|
wit007
|
Napisane: 17.11.2018, 1:14 |
|
Członek Zarządu PCP |
|
Dołączył: 12.03.2008 Posty: 9172 Lokalizacja: Gdynia/Warszawa
Nr klubowicza: 189
|
Tylne na pewno wymagają zmiany zderzaka. Ja bym nie zmieniał skoro auto w stanie fabrycznym
_________________ Witek będzie: chyba 718 było: 964 '91, 944 '85, 924 '85, 996 '02, 997S '09 http://www.komunikado.pl agencja public relations
|
|
Góra |
|
MDU
|
Napisane: 17.11.2018, 12:53 |
|
|
Można ewentualnie wziąć całe czerwone z Porsche tequipment. Mega fajnie wyglądają na żywo.
|
|
Góra |
|
4s911Laufi
|
Napisane: 19.11.2018, 12:15 |
|
|
Przednie dwusoczewkowe są skrętne Potrzeba moduł do aktywnych xenonów i jakieś czujniki żeby działały w 100% Pewnie da się wsunąć lampy pomostkować kabelki żeby nie było błędów może samo poziomowanie zadziała i dla oka będzie git To powiedzenie moich remontowców igła dla oka nie dotykać poziomnicy
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
Góra |
|
Rafał1988
|
Napisane: 22.11.2018, 15:07 |
|
|
No właśnie, też tak pomyślałem że może nie psuć oryginału i nie przerabiać nic i kupić lampę fabryczną. W sumie do wymiany mam tylko 1 lampę przednia lewą bo stłuczka parkingowa. Oglądałem też lampy jakieś zamienniki na tył ledowe i przód jakby po lifcie ale później ktoś może zarzucić że jakaś rzeźba z auta. Może znacie i polecicie kogoś kto ma części do takiego modelu , potrzebne jest : lampa bi- xenon kompletna, błotnik lewy, chłodnica środkowa ze stelażem plastikowym, chłodnica boczna lewa, chłodnica klimy lewa + prawa, wlot powietrza lewy boczny, nadkole lewe, ślizg lampy lewy, ślizg zderzaka lewy . Albo może macie namiary na jakieś aukcje lub coś podobnego gdzie mogę to dostać. Numery katalogowe i zdjęcia mogę wysłać na maila.
Pozdrawiam
|
|
Góra |
|
Grzegorz 66
|
Napisane: 22.11.2018, 16:42 |
|
|
Rafał1988 napisał(a): No właśnie, też tak pomyślałem że może nie psuć oryginału i nie przerabiać nic i kupić lampę fabryczną. W sumie do wymiany mam tylko 1 lampę przednia lewą bo stłuczka parkingowa. Oglądałem też lampy jakieś zamienniki na tył ledowe i przód jakby po lifcie ale później ktoś może zarzucić że jakaś rzeźba z auta. Może znacie i polecicie kogoś kto ma części do takiego modelu , potrzebne jest : lampa bi- xenon kompletna, błotnik lewy, chłodnica środkowa ze stelażem plastikowym, chłodnica boczna lewa, chłodnica klimy lewa + prawa, wlot powietrza lewy boczny, nadkole lewe, ślizg lampy lewy, ślizg zderzaka lewy . Albo może macie namiary na jakieś aukcje lub coś podobnego gdzie mogę to dostać. Numery katalogowe i zdjęcia mogę wysłać na maila.
Pozdrawiam Trochę tego jest,jak na małą stłuczkę parkingową. Aż się boję pomyśleć,co by było przy normalnej stłuczce.
|
|
Góra |
|
Daro
|
Napisane: 23.11.2018, 12:19 |
|
Nr klubowicza: 263
|
Rafał1988 napisał(a): może macie namiary na jakieś aukcje lub coś podobnego gdzie mogę to dostać. Numery katalogowe i zdjęcia mogę wysłać na maila.
Pozdrawiam Zapytaj Qbaka ma dojście do nowych części w dobrej cenie lub Rafała Duszy może na placu ma coś od tego modelu.
|
Rafał1988
|
Napisane: 23.11.2018, 13:05 |
|
|
Grzegorz 66 napisał(a): Rafał1988 napisał(a): No właśnie, też tak pomyślałem że może nie psuć oryginału i nie przerabiać nic i kupić lampę fabryczną. W sumie do wymiany mam tylko 1 lampę przednia lewą bo stłuczka parkingowa. Oglądałem też lampy jakieś zamienniki na tył ledowe i przód jakby po lifcie ale później ktoś może zarzucić że jakaś rzeźba z auta. Może znacie i polecicie kogoś kto ma części do takiego modelu , potrzebne jest : lampa bi- xenon kompletna, błotnik lewy, chłodnica środkowa ze stelażem plastikowym, chłodnica boczna lewa, chłodnica klimy lewa + prawa, wlot powietrza lewy boczny, nadkole lewe, ślizg lampy lewy, ślizg zderzaka lewy . Albo może macie namiary na jakieś aukcje lub coś podobnego gdzie mogę to dostać. Numery katalogowe i zdjęcia mogę wysłać na maila.
Pozdrawiam Trochę tego jest,jak na małą stłuczkę parkingową. Aż się boję pomyśleć,co by było przy normalnej stłuczce. Powiem Ci że byś się zdziwił bo moje auto stało na parkingu bez ruchu kiedy to się stało a VW LT poprostu tyłem wbił się w lewą lampę i błotnik , aż był bardzo wysoki to akurat takie uszkodzenia zrobił. Sam jak przyszedłem to ciężko było mi to zrozumieć. Ale kierowca VW nie doszukiwał się żadnych problemów z jego winą .
|
|
Góra |
|
Rafał1988
|
Napisane: 23.11.2018, 13:17 |
|
|
Daro. napisał(a): Rafał1988 napisał(a): może macie namiary na jakieś aukcje lub coś podobnego gdzie mogę to dostać. Numery katalogowe i zdjęcia mogę wysłać na maila.
Pozdrawiam Zapytaj Qbaka ma dojście do nowych części w dobrej cenie lub Rafała Duszy może na placu ma coś od tego modelu. A masz może jakiś kontakt do nich ?
|
|
Góra |
|
wit007
|
Napisane: 23.11.2018, 13:20 |
|
Członek Zarządu PCP |
|
Dołączył: 12.03.2008 Posty: 9172 Lokalizacja: Gdynia/Warszawa
Nr klubowicza: 189
|
Qbak jest na forum, Raffi tak samo
_________________ Witek będzie: chyba 718 było: 964 '91, 944 '85, 924 '85, 996 '02, 997S '09 http://www.komunikado.pl agencja public relations
|
|
Góra |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 11 ] |
|
|