Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 16.11.2018, 19:13 

Mam pytanie do osób które znają się na tym dobrze. A mianowicie interesuje mnie czy pasują lampy przednie i tylne bez przeróbek i wymian zderzaków z modelu przed liftem 2007 rok na lampy po lifcie. Auto krajowe od nowości w Polsce w stanie fabrycznym.

Interesuje mnie tez kilka części do tego modelu, może ma ktoś namiary na osoby handlujące częściami w dobrych cenach , ponieważ auto uległo małej stłuczce.

Dziękuje za odpowiedzi :) :) :)

PostNapisane: 17.11.2018, 1:14 
Członek Zarządu PCP

Nr klubowicza: 189
Tylne na pewno wymagają zmiany zderzaka. Ja bym nie zmieniał skoro auto w stanie fabrycznym

Witek
będzie: chyba 718
było: 964 '91, 944 '85, 924 '85, 996 '02, 997S '09

http://www.komunikado.pl agencja public relations

PostNapisane: 17.11.2018, 12:53 

Można ewentualnie wziąć całe czerwone z Porsche tequipment. Mega fajnie wyglądają na żywo.

PostNapisane: 19.11.2018, 12:15 

Przednie dwusoczewkowe są skrętne
Potrzeba moduł do aktywnych xenonów i jakieś czujniki żeby działały w 100%
Pewnie da się wsunąć lampy pomostkować kabelki żeby nie było błędów może samo poziomowanie zadziała i dla oka będzie git
To powiedzenie moich remontowców igła dla oka nie dotykać poziomnicy

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

PostNapisane: 19.11.2018, 12:20 

ObrazekObrazek

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

PostNapisane: 22.11.2018, 15:07 

No właśnie, też tak pomyślałem że może nie psuć oryginału i nie przerabiać nic i kupić lampę fabryczną. W sumie do wymiany mam tylko 1 lampę przednia lewą bo stłuczka parkingowa. Oglądałem też lampy jakieś zamienniki na tył ledowe i przód jakby po lifcie ale później ktoś może zarzucić że jakaś rzeźba z auta. Może znacie i polecicie kogoś kto ma części do takiego modelu , potrzebne jest : lampa bi- xenon kompletna, błotnik lewy, chłodnica środkowa ze stelażem plastikowym, chłodnica boczna lewa, chłodnica klimy lewa + prawa, wlot powietrza lewy boczny, nadkole lewe, ślizg lampy lewy, ślizg zderzaka lewy . Albo może macie namiary na jakieś aukcje lub coś podobnego gdzie mogę to dostać. Numery katalogowe i zdjęcia mogę wysłać na maila.

Pozdrawiam

PostNapisane: 22.11.2018, 16:42 

Rafał1988 napisał(a):
No właśnie, też tak pomyślałem że może nie psuć oryginału i nie przerabiać nic i kupić lampę fabryczną. W sumie do wymiany mam tylko 1 lampę przednia lewą bo stłuczka parkingowa. Oglądałem też lampy jakieś zamienniki na tył ledowe i przód jakby po lifcie ale później ktoś może zarzucić że jakaś rzeźba z auta. Może znacie i polecicie kogoś kto ma części do takiego modelu , potrzebne jest : lampa bi- xenon kompletna, błotnik lewy, chłodnica środkowa ze stelażem plastikowym, chłodnica boczna lewa, chłodnica klimy lewa + prawa, wlot powietrza lewy boczny, nadkole lewe, ślizg lampy lewy, ślizg zderzaka lewy . Albo może macie namiary na jakieś aukcje lub coś podobnego gdzie mogę to dostać. Numery katalogowe i zdjęcia mogę wysłać na maila.

Pozdrawiam

Trochę tego jest,jak na małą stłuczkę parkingową. Aż się boję pomyśleć,co by było przy normalnej stłuczce.

PostNapisane: 23.11.2018, 12:19 

Nr klubowicza: 263
Rafał1988 napisał(a):
może macie namiary na jakieś aukcje lub coś podobnego gdzie mogę to dostać. Numery katalogowe i zdjęcia mogę wysłać na maila.

Pozdrawiam

Zapytaj Qbaka ma dojście do nowych części w dobrej cenie lub Rafała Duszy może na placu ma coś od tego modelu.

Obrazek

PostNapisane: 23.11.2018, 13:05 

Grzegorz 66 napisał(a):
Rafał1988 napisał(a):

Pozdrawiam

Trochę tego jest,jak na małą stłuczkę parkingową. Aż się boję pomyśleć,co by było przy normalnej stłuczce.

Powiem Ci że byś się zdziwił bo moje auto stało na parkingu bez ruchu kiedy to się stało a VW LT poprostu tyłem wbił się w lewą lampę i błotnik , aż był bardzo wysoki to akurat takie uszkodzenia zrobił. Sam jak przyszedłem to ciężko było mi to zrozumieć. Ale kierowca VW nie doszukiwał się żadnych problemów z jego winą .

PostNapisane: 23.11.2018, 13:17 

Daro. napisał(a):
Rafał1988 napisał(a):
może macie namiary na jakieś aukcje lub coś podobnego gdzie mogę to dostać. Numery katalogowe i zdjęcia mogę wysłać na maila.

Pozdrawiam

Zapytaj Qbaka ma dojście do nowych części w dobrej cenie lub Rafała Duszy może na placu ma coś od tego modelu.

A masz może jakiś kontakt do nich ?

PostNapisane: 23.11.2018, 13:20 
Członek Zarządu PCP

Nr klubowicza: 189
Qbak jest na forum, Raffi tak samo

Witek
będzie: chyba 718
było: 964 '91, 944 '85, 924 '85, 996 '02, 997S '09

http://www.komunikado.pl agencja public relations

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]