WITAM ! PO KRÓTCE OPOWIEM JAK TO BYŁO .
PEWNEGO PORANKA WSIADAM DO AUTA , CHCĘ ODPALIĆ A ON TYK I NIC . AKU SIĘ SKOŃCZYŁO . WIĘC BIORĘ X-sa ŻONY KABLE I ODPALAM . WSZYSTKO FAJNIE ODPALIŁEM JADĘ DO SERWISU NA WYMIANĘ AKUMULATORA , A TU PO PARU METRACH ZAPALA MI SIĘ : ALLRADSYSTEM DEFEKT . NA PROSTEJ MIEJSKIEJ DRODZE PRZY PRĘDKOŚCI 20 KM/H W BIAŁY DZIEŃ . NO I ZARAZ ZGASŁO , ALE PRZY KAŻDYM KOLEJNYM ODPALENIU KOMUNIKAT POJAWIA SIĘ NA CHWILĘ PONOWNIE. WYMIANA AKUMULATORA NIC NIE ZMIENIŁA . ALE MOIM ZDANIEM NAPĘDY DZIAŁAJĄ POPRAWNIE , ZRESZTĄ JEŻELI SĄ USZKODZONE TO KONTROLKA POWINNA NADAL SIĘ PALIĆ. PRZECIEŻ JAK GŁUPICH DRZWI NIE DOMKNĘ TO WSZYSTKO WYJE I SIĘ ŚWIECI , A TU NIBY JEDNA Z WAŻNIEJSZCH RZECZY I TYLKO MAŁY CHWILOWY KOMUNIKACIK I JEDZIESZ DALEJ ?! MOŻE KTOŚ SIE JUŻ SPOTKAŁ Z TYM PROBLEMEM !? CHCIAŁBYM SIĘ COŚ DOWIEDZIEĆ ZANIM ODWIEDZĘ SERWIS .
POZDRAWIAM I ŻYCZĘ SŁONECZNEGO DNIA .
MsArthuro
Rozumiem twoje zdenerowanie ale nie musisz KRZYCZEĆ!
Najprostsze wyjście - wizyta w ASO i podłączenie pod komputer.
Tester pokaże przyczynę - być może wystarczy tylko skasować błędy, które często pojawiają sie na skutek spadku napięcia..
NERWY MAM SPOKO TYLKO LUBIĘ TEN PRZYCISK NA KLAW... "!" FAJNY JEST ....
911Bart napisał(a):
Rozumiem twoje zdenerowanie ale nie musisz KRZYCZEĆ! ;)
Najprostsze wyjście - wizyta w ASO i podłączenie pod komputer. Tester pokaże przyczynę - być może wystarczy tylko skasować błędy, które często pojawiają sie na skutek spadku napięcia..