takie pytanie techniczne: jest sytuacja - wjeżdżam takim 928 na parking, ledwo znalazłem miejsce parkingowe, typowe "warszawskie" albo nawet pokusiłbym się o stwierdzenie "krakowskie" - tak że autko się ledwo miesci... jak mam wysiąść?
tutaj jest tak, że dopóki Twoje autko nie jest oddalone od wszystkich innych obiektów o cały promień rozwarcia drzwi (co jest przy i tak już szerokich xxl gabarytach 928 trudne) niestety jesteś skazany na koczowanie w aucie?
obecnie drzwi typu "lambo doors" maja mozliwosc teznormalnego otwierania ,nie wiem jak to bylo kiedys gdy ten strosek wychodzil,mi osobiscie sie nie podoba bo na oko wazy około 2ton
takie pytanie techniczne: jest sytuacja - wjeżdżam takim 928 na parking, ledwo znalazłem miejsce parkingowe, typowe "warszawskie" albo nawet pokusiłbym się o stwierdzenie "krakowskie" - tak że autko się ledwo miesci... jak mam wysiąść? tutaj jest tak, że dopóki Twoje autko nie jest oddalone od wszystkich innych obiektów o cały promień rozwarcia drzwi (co jest przy i tak już szerokich xxl gabarytach 928 trudne) niestety jesteś skazany na koczowanie w aucie?