Bristol napisał(a):
W odpowiedzi na Twój tekst o wybijaniu zębów itd. mogę odpowiedzieć tylko tyle że myślałem że na tym forum przebywają tylko osoby pełnoletnie a nie gimnazjaliści…
myślę że kolega chciał się zbliżyć do twojego poziomu i dlatego tak napisał…
...gdybyś napisał że firma koło Rybnika naprawia samochody w warunkach których według ciebie nie odpowiadają tej czy innej marce to co innego, napisałeś zaś że są partaczami a to już można stwierdzić na przykładzie gdybyś coś naprawiał i źle wykonaliby swoją pracę…
Bristol napisał(a):
Wczoraj czarny Macan z pootwieranymi drzwiami stojący na deszczu to też profesionalizm? aż chciałem zrobić zdjęcie i żałuje teraz że nie zrobiłem..
zadzwoniłem od razu i usłyszałem: "nic takiego nie miało miejsca i że to jakieś żarty są" ale rozumiem że za wszelką cenę próbujesz teraz potwierdzić swoją rację bez względu czy tak jest czy nie.
Nie miej jednak jestem człowiekiem który stara się dbać o swój wizerunek firmy dlatego z uwagi na to iż nie ma mnie tam na miejscu postaram się tam zajrzeć co jakiś czas, jedno wiem na pewno że robotę potrafią zrobić dobrze ale nie mnie to oceniać…