wolwo3 napisał(a):
We Wrocku znalazłem tylko jednego człowieka który się tym mógł zająć ale koszt to 700 pln i pozostawienie samochodu na dwa dni. Lipa, mówiąc krótko)
We wrocku faktycznie lipa, ja miałem podobny kłopot z BMW 328 E46, ale sprawa skończyła się kupnem surówki z pilotem za 200 PLN na allegro i wysłaniem tego + modułu EWS (który sprawdza poprawność kluczyka) + oryginalnego kluczyka do Warszawy. Facet jak dostał paczkę to najpierw dorobił surówkę by była zgodna z przesłanym wzorem, potem dopisał kod kluczyka do sterownika EWS i na końcu zaprogramował mi pilota. Całość usługi u niego to 150 PLN + cena paczki. Razem mnie to kosztowało niecałe 400 PLN a w serwisie BMW chcieli 1300 PLN.
Sądzę że w Boxie jest bardzo podobnie więc jeśli chce ktoś to sprawdzić to podaję linka do strony:
http://www.bobik.pl/
Przy okazji jeśli już dogadacie się z gościem to lepiej nie wysyłajcie paczki bezpośrednio do niego z adresem zwrotnym bo będzie miał na Wasze auto wszystko, kody do odpalenia, pilota i tak dalej
Ja wykorzystałem kumpla z naszego klubu (Grzechu dzięki za pomoc), który to załatwił w Wawie i wysłał mi całość do Wrocka