[RS] jak Rozważam Sprzedaż, auto kupiłem w zeszłym roku jako wstęp do przygody z marką porsche i co tu dużo mówić, spodobało mi się. Mam propozycję zakupu 911 cabrio, stąd [RS] bo dwa kabriolety porsche to dla mnie jednak za dużo by było.
Auto to 986 S, 252 KM seryjnie, manualna 6 biegowa skrzynia, 1 rejestracja 1.2002, produkcja rozkodowana na 2001, przebieg 179 tys km, sprowadzone ze Szwajcarii przez dobrego znajomego, jestem 1 właścicielem w Polsce.
Auto nie jest bezwypadkowe, kupiłem uszkodzone i zostało naprawione, w aucie wszystko jest sprawne, mam zdjęcia sprzed naprawy, była robiona naprawa blacharska, mechanicznie było sprawne.
Samochód jest dość ciekawie wyposażony:
-manual
-xsenony
-ogrzewane fotele
-sound system
- wymieniony dach na późniejszą wersję, ze szklaną szybą
i wyposażenie nieorginalne:
- zawieszenie KW variant 3, gwintowane z regulacją wysokości, twardości i odbicia
- felgi RH 18 (8,5/10) cali i seryjne 17 cali, 2 komplety opon lato/zima
- tłumik końcowy fvd motorsport
- wkładka filtra BMC
- short shifter
- najprawdopodobniej tuning elektroniczny Digit Power, nie mam na to dokumentów jak na pozostałe rzeczy, jest logo ich firmy na wysuwanym spojlerze, firma niestety nie była tak uprzejma żeby potwierdzić mailowo czy coś robili przy tym egzemplarzu
Ww rzeczy zostały zamontowane w 2008 roku o ile dobrze pamiętam.
Wszystko jest w boxie sprawne, po zakupie wymieniłem wszystkie płyny, hamulce mają sporo życia w sobie, letnie opony tył nowe, przednie i zimowe przyzwoitym stanie, klima nabita.
Mechanik który robił serwis stwierdził że sączy jedna z uszczelek pod klawiaturą, miałem to zrobić przed sezonem.
Samochód był oryginalnie w kolorze speed yellow, w Szwajcarii został przemalowany w całości na kolor biały, i taki był w dowodzie szwajcarskim. Ponieważ zostało to zrobione dość kompleksowo, z wieloma elementami jak spojler czy rollbar, i na dodatek auto w tym kolorze wygląda naprawdę dobrze, to nie wracałem do żółtego.
Jak wspomniałem powód sprzedaży jeszcze nie przyjechał do kraju, więc na 100% nie jestem pewny czy naprawdę chcę sprzedać boxa, ale 911 kusi. Nie wystawiam nigdzie indziej auta, gdyby ktoś chciał jest do oglądnięcia w Przemyślu, kontakt na 6o7 332 996 lub
krist7@wp.pl Cena wyjściowa 55 tys zł, na umowę k/s, do negocjacji ale nie przez telefon, błagam.