Jak dlugo ta farsa bedzie zasmiecac to forum. Gdzie nie klikne to "dgdhb" i jego jedyny temat z 118 postami i prawie 14,000 wyswietlen. Bojkotuje forum.
Jak dlugo ta farsa bedzie zasmiecac to forum. Gdzie nie klikne to "dgdhb" i jego jedyny temat z 118 postami i prawie 14,000 wyswietlen. Bojkotuje forum.
Z tytułu jeszcze powinieneś usunąć "kolegi"
To jakiś głupek. Przepraszam ale naprawde dość mam tego tematu idiotycznego na topie.
Faster .. po co te teorie spisku? Zanim umiesciles swoj post admin zamknal dzis tamten watek .. forum jest otwarte wiec co jakis czas znajdzie sie taki delikwent i tyle ...
Oj widzę że tak się przejęliście tym tamtym wątkiem że od razu zakładacie drugi ale ciężko będzie wam pobić mój rekord 119 postów i ponad 14000 wyświetleń w tydzień ale próbujcie może się wam to uda.
Ja ze swej strony mogę powiedzieć tylko tyle że kończę pisać na tym forum
najprawdopodobniej jeszcze w listopadzie ew. w grudniu auto zamówię i nic wam nie napiszę KONIEC Z MOJEJ STRONY, naprawdę nie myślałem że spotkam tu takich ludzi ktorzy tylko chcą zdołować człowieka a nie powiedzieć śmiało kupuj realizuj swój cel bądź szczęśliwy, a co dostaję w zamian masę bulwersujących odpowiedzi i poniżeń ze strony ludzi którzy udają że się znają, udają że mają Porsche i piszą jacy to oni nie są.
KONIEC.
Nr klubowicza: 039
E tam polska wolny kraj jest.
Pamiętam jak mieszkałem w USA to , murzyni podpalali swoje domy( pewnie na kredyt) za kasę z odszkodowania kupowali mega fury i też było.
Zawsze mnie dziwiło ,że w najbiedniejszych dzielnicach najlepsze auta były.....spalony dom i super autko przed nim.