cześć, tak się składa że mam taką 4S z 2014 tylko bez areokitu ( moim zdaniem nie pasuje ale to mój prywatny pogląd) odnośnie ceny to max 450 brutto za 2013r. (ceny powinny spaść w związku z nową akcyzą), jeśli jest bezwypadkowa i bezkolizyjna to nie ma co sprawdzać tylko serwis w ASO, auto idealnie pasujące do twoich potrzeb, napęd na obie osie sprawdza się w polskich całorocznych warunkach, przedłużona gwarancja obowiązuje na całe auto tak jak podczas podstawowej gwarancji, a teraz uwaga ! miałem do czynienia z tym sprzedawcą, w 2013 kupiłem u nich rocznego mercedesa S z minimalnym przebiegiem, wszystko ok, serwis, bezwypadkowy ale po roku otrzymałem wezwanie z urzędu celnego, sprawdzanie auta itd., werdykt niezapłacona akcyza ! (minimalną kwotę zapłacili ale nie tyle co wynikało z tabeli urzędu), sprawa w UC do dziś nie wyjaśniona...jak coś to na prv żeby nie być gołosłownym ale unikałbym tego sprzedawcy.
ps. w ogłoszeniu piszą, że to limitowana edycja na 50 rocznicę 911 co wg mojej wiedzy to tak WŁAŚCIWA limitowana kosztuje ok 800tyś
poza tym auto wisi w różnych ogłoszeniach od dobrych kilku miesięcy...