Autor |
Wiadomość |
wit007
|
Napisane: 19.05.2010, 15:35 |
|
Członek Zarządu PCP |
|
Dołączył: 12.03.2008 Posty: 9172 Lokalizacja: Gdynia/Warszawa
Nr klubowicza: 189
|
Chyba zostaje nitowanie. Faktycznie, szkoda by było Twojej tablicy...
_________________ Witek będzie: chyba 718 było: 964 '91, 944 '85, 924 '85, 996 '02, 997S '09 http://www.komunikado.pl agencja public relations
|
|
Góra |
|
Doniu
|
Napisane: 19.05.2010, 16:52 |
|
|
ja swoja utraciłem a z racji fajnych nr wolalem sobie wtórnik zrobic i teraz nie dosc ze mam w ramce to przyklejone na gorącą gume (z takiego pistoletu) i sadze ze sie jej już tak łatwo nie pozbędę mozna tez silikonem;d
|
|
Góra |
|
Lukas
|
Napisane: 22.05.2010, 14:03 |
|
|
Witam,
Widzę, że wątek tablicy mocno się rozkręcił.. hehe
Jeżeli chodzi o tylny zderzak, to tak, został zmieniony na EU ponieważ był uszkodzony.
Napisałem, że auto bezwypadkowe ponieważ to uszkodzenie które miało miejsce nie można nazwać wypadkiem.
Auto miało lakierowany tylny lewy błotnik, klapę i zderzak.
Aha felgi zmienione na nowe ponieważ oryginalne ktoś zaje..ał.
Więcej informacji 503010813
|
|
Góra |
|
Jerzy
|
Napisane: 22.05.2010, 23:36 |
|
Nr klubowicza: 164
|
Lukas,
dobrze, że się wypowiedziałeś. Jednak jak widzisz takie rzeczy trzeba by podawać przy oferowaniu auta, to nie wywołałbyś tylu komentarzy.
Jednak to uszkodzenie, 'którego nie można nawać wypadkiem' to typowe nadużycie sprzedających. Jak auto miało malowane trzy części to nie jest aż takie małe uszkodzenie. Nie wiadomo też co miał wymieniane a co naprawiane? Uszkodzenia z tyłu, w szczególności w 911 są niebezpieczne dla auta, więc warto by rzetelnie poinformować co autu dolegało.
Wiele jest manipulowanych ofert i kiepsko naprawianych samochodów na rynku. Niestety odnoszę wrażenie, że oferowane przez ciebie zalicza się do tej grupy na pierwszy rzut oka i przy tych wyjaśnieniach. Może jest inaczej ale jak widzisz poszczególne problemy w tym aucie odkrywa się jak przy rozbieraniu cebuli.
Przynajmniej jako jeden z niewielu odpowiedziałeś na komentarze ale raczej kontrowersyjnie.
Życzę ci żeby ewentualny kupiec auta był z niego zadowolony.
Góra |
|
Lukas
|
Napisane: 29.05.2010, 11:10 |
|
|
Jeżeli chodzi o uszkodzenie w przypadku mojego auta to nie miało żadnej ingerencji w silniku.
Jedyne co zostało uszkodzone to pękło ucho od zbiorniczka wyrównawczego.
Przed naprawą auto było zupełnie sprawne, jeżdżące.
Można jechać i sprawdzać, jeden błotnik malowany i nic więcej.
Wiem jakie auta są sprowadzane i sprzedawane w okazyjnych cenach.
Moje można powiedzieć było kosmetycznie uszkodzone.
więcej informacji 503010813
pozdrawiam
|
|
Góra |
|
|