Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 11.05.2016, 1:06 

Koledzy i nieliczne koleżanki,
postanowiłem sprzedać swojego cayenna. Jakby ktoś był zainteresowany, to poniżej parę informacji o nim:
- 2004 rok (data pierwszej rejestracji 28.04.2005) - tak jest napisane w karcie pojazdu,
- pojemność 3.2,
- przebieg 120tyś.
- polski salon,
- VIN: WP1ZZZ9PZ5LA02557,
- kolor szampański,
- cena na allegro jest 45000zł, ale możemy negocjować ;)
- kupiłem go od Gibbiego z forum w lipcu 2014, Jeździłem nim 2 lata. Teraz mam boxstera, więc cayennea sprzedaję.
- auto miało małą stłuczkę w lewy przód, a wcześniej kto rzucił coś na maskę i powstała mała wgniotka (wielkości pudełka od zapałek?), oczywiście już naprawione. Mam zdjęcia.
- mam dwa komplety opon do niego. Teraz jest na zimowych, ale chyba zaraz już zmienię, żeby ich nie tyrać.
Jak go kupowałem to sprawdziłem go w Porsche Warszawa na Połczyńskiej i oni stwierdzili, że przebieg jest wiarygodny. Był serwisowany w ASO do pewnego momentu, więc przebiegi są powpisywane do 59709 km w 2011 roku. Niedawno auto stało w serwisie PorschePana w Pruszkowie. Były robione drobne naprawy, typu przegląd z wymianą oleju, niedziałający czujnik parkowania, poprawa anteny w radiu, bo coś szumiało, naprawa klapki w konsoli centralnej, bo się zacinała i coś tam jeszcze. Można do nich zadzwonić, bo poprosiłem ich, żeby jeśli ktoś zadzwoni, to żeby opowiedzieli o stanie technicznym auta. Oni lepiej się znają co tam widzieli ja wiem, że on jeździ i tyle mi wystarczy Można powiedzieć, że pytasz o cayenne z Łodzi, powinni skojarzyć. Co do tematów do zrobienia mówili, że niebawem będą hamulce z tyłu za około 1000zł. Zamontowałem radio pioniera. Ma tą zaletę, że można do niego podłączyć smartfona i korzystać z jego aplikacji poprzez radio. Mogę wysłać więcej zdjęć na mail. Jestem z Łodzi i tutaj jest auto teraz.

Dołączam link, gdzie jest kilka zdjęć. Jeśli ktoś ma jakieś pytania, to zapraszam do kontaktu na priv.

http://tufotki.pl/7mkrK

Pozdrawiam,
Marek

PostNapisane: 6.08.2016, 12:44 

Koledzy, oferta nadal aktualna. Jednak cena 45.000 to za duzo w tej chwili na rynku, więc dla forumowiczów i klubowiczów rozważę nawet cenę poniżej 40.000.

PostNapisane: 13.09.2016, 10:05 

Auto sprzedane. Zamykam wątek.

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]