Czy ktoś z forumowiczów ma może do sprzedania sprawdzonego i nie zakatowanego Cayenne-a? Interesują mnie auta z silnikiem 3.2 jeśli 4.5 to tylko po naprawie (tulejowaniu), nie ma co udawać że problem nie istnieje bo każdego prędzej czy później czeka tulejowanie a wymiana silnika na inny używany to jak przesuwanie zegarka o godzinę w tył na bombie. Nie mam zbytnio czasu na naprawy a auto ma pełnić funkcje 1-ego samochodu w rodzinie i nie może się tak zdarzyć że naprawa wyeliminuje go z eksploatacji na miesiąc lub dłużej. Preferowane wyposażenie: - tempomat - nawigacja - audio Bose (może przeżyję bez Bose) - wielofunkcyjna kierownica - pneumatyka
Dodam tylko że v8 po naprawie będzie bardzie preferowana przez mnie iż zadbane 3.2 v6 (vr6)
Ja mam do sprzedania Turbo S z 2006r. Stan doskonały praktycznie pod każdym względem. Auto niezwykle zadbane i doinwestowane. Z wyposażenia jest chyba absolutnie wszystko co mogło być Jeżeli Cię to zainteresuje to odezwij się przez PW
Panowie poszukiwania ciągle aktualne, dziękuje za odpowiedzi kolegom na mój post niestety ceny są za duże jak dla mnie(nie brak środków), ale zdrowo-rozsądkowe podejście do stosunku cena-rocznik auta.
Ja będę się zastanawiał nad sprzedażą swojego auta. Cayenne 3.2 z 2006r automat, pneumatyka, kolor navi, xenon itp. Mam okazje zakupić A6 i chyba z niej skorzystam, więc Cayenne pójdzie na sprzedaż. Cena ok 46tys.
Panowie odświeżam temat poszukiwania nadal trwają jeśli ktoś jest zdecydowany na sprzedaż swojego auta to proszę o info. Kolega powyżej zastanawia się jeszcze nad sprzedażą a ja potrzebuję auta na wczoraj