|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
romekk
|
Napisane: 11.04.2017, 19:58 |
|
|
Niestety przyjdzie mi rozstać się z moją maskotką - życie ma swoje prawa... Do wzięcia jest czarny Cayman 2009 (po lifcie) w manualu, krajowy, bezwypadkowy, oryginalny lakier, jestem drugim właścicielem, przebieg 48 tys km. Auto serwisowane przeze mnie w Auto Dusza Katowice. Wyposażenie raczej standardowe - alcantara, ksenony, czarne felgi 18 z 997 z dystansami na tył, dodatkowy komplet oryginalnych kół 17. Kilka drobiazgów przydało by się zrobić - przedni zderzak ma pęknięcie jednego wzmocnienia od parkowania przy wysokim krawężniku, stacyjka ma luz i przy odpalaniu trzeba docisną lekko kluczyk (pewnie trzeba by rozebrać i poprawić mocowanie), jeden przycisk w radiu czasem wypada, opony y się przydało zmienić, jakieś drobne rysy na lakierze też się wypatrzy - jak to w samochodzie który już jakiś czas temu wyjechał z salonu. Fotki zrobię pod koniec tygodnia - właśnie wyjechałem z garażu po zimie i trzeba go umyć... Auto sprzedaję na FVAT, liczę na ok 100 tys zł netto. Wklejam fotki z początku tamtego roku - jeszcze na fabrycznych kołach 17 i niepomalowanych zaciskach hamulcowych
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
|
|
Góra |
|
romekk
|
Napisane: 9.05.2017, 14:34 |
|
|
|
Góra |
|