Dzień dobry ., Sprawdziłem z Japonii Cayman 981 GT4 . Poszukuję firmy na terenie podkarpacia lub małopolski , która przerobi i zakoduje mi światła . Proszę o polecenie. I jeszcze jedno pytanie do posiadaczy , czy jest możliwość aby jako światła dzienne w trybie auto świeciły tylko wąskie ledy w zderzaku (które obecnie są postojowymi ) a nie ksenony ?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Hej, jeżeli ten konkretny model ze zdjęcia jest Twój, to widzę że sprowadzałeś przez Stradale. Nie chcesz tego zrobić u nich ? Z tego co wiem, to chyba nawet jest to w pakiecie i nie trzeba dodatkowo płacić. Ewentualnie jeżeli jest jakaś przeszkoda logistyczna to oni mogą kogoś polecić bo sprowadzają i przerabiają kupę Porsche więc mają sporo dobrych kontaktów.
samochód jest już u mnie na podkarpaciu . Stradale wzorowo ogarnęło serwis mechaniczny natomiast na światła brakło czasu . Oczywiście oni mogą pomóc ale mam trochę daleko wiec szukam bliżej siebie
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum