|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Filipson
|
Napisane: 2.08.2014, 20:50 |
|
|
A właściwie będę miał do Was użytkowników porszaków pewnie wiele innych trudniejszych pytań... Ale po kolei. Od jakiegoś czasu bacznie obserwuję Wasze forum ponieważ miałem okazję przejechać się Cayenem i zachorowałem na niego! Jeżdżę od kilku ładnych lat Land Cruizerami i nigdy nie miałem powodów by na nie narzekać, aż do tego pamiętnego dnia, kiedy miałem okazję usiąść za sterami Cayennne. Wnętrze kosmos! A ten głos V8 po prostu czad! Mój Landek od razu przestał mi się podobać i nie mogę tego pojąć i zrozumieć jak w podobnym przedziale cenowym i gabarytowym auta mogą się tak diametralnie różnić... Pomożecie?
|
|
Góra |
|
BT
|
Napisane: 3.08.2014, 22:28 |
|
Klubowicz |
 |
Nr klubowicza: 258
|
No coz, wyglada na to, ze wiesz, co Ci sie podoba. Na tym forum malo kto zdziwi sie, ze Cayenne jezdzi lepiej od LC, przynajmniej we wzglednie cywilizowanych warunkach. Powodzenia w poszukiwaniach takiego Cayenne, ktore spelni Twoje oczekiwania.
|
Góra |
|
Qbak
|
Napisane: 3.08.2014, 23:00 |
|
|
Witamy
Powodzenia 
|
|