A właściwie będę miał do Was użytkowników porszaków pewnie wiele innych trudniejszych pytań... Ale po kolei. Od jakiegoś czasu bacznie obserwuję Wasze forum ponieważ miałem okazję przejechać się Cayenem i zachorowałem na niego! Jeżdżę od kilku ładnych lat Land Cruizerami i nigdy nie miałem powodów by na nie narzekać, aż do tego pamiętnego dnia, kiedy miałem okazję usiąść za sterami Cayennne. Wnętrze kosmos! A ten głos V8 po prostu czad! Mój Landek od razu przestał mi się podobać i nie mogę tego pojąć i zrozumieć jak w podobnym przedziale cenowym i gabarytowym auta mogą się tak diametralnie różnić... Pomożecie?
Nr klubowicza: 258
No coz, wyglada na to, ze wiesz, co Ci sie podoba. Na tym forum malo kto zdziwi sie, ze Cayenne jezdzi lepiej od LC, przynajmniej we wzglednie cywilizowanych warunkach. Powodzenia w poszukiwaniach takiego Cayenne, ktore spelni Twoje oczekiwania.