Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: Cześć ;)
PostNapisane: 10.04.2017, 17:48 

Jestem nowy na forum, aktualnie nie jeżdżę PORSCHE, jednak chciałbym żeby to się zmieniło ;). Na chwilę obecną wożę się bmw 320d xdrive (2014), szczerze powiem, że jak za tą cenę spodziewałem się czegoś lepszego :lol: . Autko mam zamiar zostawić w rozliczeniu przy zakupie nowego PORSCHE. Najbardziej ciągnie mnie do MACANA, i t najprawdopodobniej na nim się skończy, ale pytanie brzmi jaki motor wybrać. Jestem przyzwyczajony do DIESL, jednak PORSCHE w DIESLU... dla mnie to się troche mija z celem, ale to moja subiektywna opinia ;). Zastanawiałem się nad modelem GTS. Jest to koszt około 430 tyś. (po zostawieniu auta w rozliczeniu 345 tyś). Jestem bardzo 'podniecony' tym samochodem, tylko martwi mnie spalanie ;/. Ja w mojej 'bejcy' miałem max 10l/100km przy 'agresywnej' jeździe. Boję się, że w MACANIE z 360 kucami pod maską i trzema litrami w 98, może to się oscylować w granicach 20-25l. Przy zbiorniku 75l jest to śmieszne...
Ale moje pytanie brzmi:
Czy może mi jakiś członek forum napisać ile może palić taki macan i jak z kosztami za ubezpieczenie?
Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź, pozdrawiam kuba!

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]