Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1.01.2010, 19:11 

Również chciałbym ubiegać się o członkowstwo w Klubie, ale poczekam z tym, aż mnie trochę poznacie, a ja poznam Was. Uważam, że na wszystko w życiu trzeba sobie zasłużyć :wink:

PostNapisane: 3.01.2010, 13:42 

tedi944 napisał(a):
http://www.poboczem.pl/naszym-zdaniem/news-wypadek-kuzaja-na-a4,nId,439 Jacku uważaj na śliskie ulice, szczegolnie autostrady, opony nie pomogą

Ten to ma dobrze! Rozbił Porsche i "wkrótce podstawiono mu lamborghini i kierowca mógł spokojnie pojechać dalej..."

Tytuł:
PostNapisane: 3.01.2010, 17:24 

Nr klubowicza: 164
Ma dobrze bo sobie zapracował na to. Podstawili mu jego własne lambo :-)

Jurek

Tytuł:
PostNapisane: 3.01.2010, 17:44 

Temu nie przeczę, ale jednak ma :P

Tytuł:
PostNapisane: 3.01.2010, 22:33 
Członek Honorowy

Nr klubowicza: 029
Ale Kuzaj nie jest członkiem PCP.....żeby troszkę powrócić do tematu....pod koniec stycznia znowu zapraszamy na Bemowo. Dobrze byłoby, żeby było tak śnieżnie i słonecznie jak rok temu. To świetna okazja, żeby się poznać !

były: 911 - T'73, S'77, SC'81, turbo look'84,
targa'88,
Boxster - 98
------------------
996 - 01

Zobacz profil YIM  
 Tytuł:
PostNapisane: 3.01.2010, 22:47 

pdmobil napisał(a):
pod koniec stycznia znowu zapraszamy na Bemowo... To świetna okazja, żeby się poznać !

Nie każdemu po drodze kopnąć się na parę godzin prawie 400km... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 4.01.2010, 0:09 
Członek Honorowy

Nr klubowicza: 029
Klub działa w całej Polsce, była nawet koncepcja "aktywizacji regionów"....hallo....Śląsk......nie spać......aktywizować....

były: 911 - T'73, S'77, SC'81, turbo look'84,
targa'88,
Boxster - 98
------------------
996 - 01

Zobacz profil YIM  
 Tytuł:
PostNapisane: 4.01.2010, 9:05 

hmmm... Śląsk mówisz zacny Piotrze...
być może pewną manipulacją coś sie uda...

Otóż, słaby ten Śląsk, malkontenci, leniuchy, nowobogaccy "posiadacze", zwolennicy pełnej kultury(*) jedynie - nic im się nie chce;
była do dyspozycji knajpka na świąteczne spotkanie, całkiem miła - odzew - 2 osoby, w tym niezawodny Ludwik z okolic grodu Kraka - na telefonach się skończyło...
był pomysł na zimowe latanie w Tychach - większość stwierdziła - tor trudny i zimą bałbym się o swoje cudo...:)

pozostaje indywidualne trenowanie zimowych "boczków", czemu się z pasją oddaję :)

taka mnie "pararela" naszła... w Porsche 99,9% to silniki iskrowe, samozapłon tylko w Cayenne Dieslu... ale pewnie iskra za słaba...

* Uwaga - znak firmowy "pełna kultura" zastrzeżony - prawo do rozpowszechniania jedynie przez członków klubu PCP

pozdr, Jacek

Tytuł:
PostNapisane: 4.01.2010, 10:47 

Jacek, możesz przypomnieć tę opcję z Tychami? Jakby się udało zorganizować coś na początek/połowę przyszłego miesiąca to ja bym się chyba skusił ;) Potworek już (za?)długo czeka na swój wielki powrót :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 4.01.2010, 13:18 

Tychy miały być w okolicach Lutego, moje rozmowy z prezesem Automobilklubu Tyskiego były w lecie, nasz Prezes miał się nawet wybrać na Południe (jacekm, jak tam zdrówko ?)

Teraz to chyba juz za późno, nawet nie wiem czy budżet klubu coś uwzględnił nie tylko na Tychy ale i w ogóle na, jak to Piotr określił "aktywizację regionów"

a tak poza tym, gdzie mogę znależć założenia budżetu klubu na 2010 ?
wybaczcie jeżeli moja niewiedza wynika z lenistwa w przeszukiwaniu naszej strony...

pozdr, jacek

Tytuł:
PostNapisane: 4.01.2010, 13:51 

odpowiadam na gorąco:
do połowy lutego nie wybiorę się nigdzie i do nikogo bo jestem w zasadzie non-stop za granicą. Ale zachecam do konkretnych rozmow -

Praktycznie wszystkie fundusze jakie posiada klub są na "aktywacje" regionów, bo oprócz Zamknięcia sezonu 5 grudnia robiliśmy imprezy tylko w regionach - Lublin, Warszawa, Borsk, Poznań - to wszystko regiony!.
poza tym kalendarz, opłata strony www, karty klubowe, itp.

Jeśli ktoś ma konkretny pomysł, z konkretnymi szczegółami (ile co będzie kosztowało, kto to wszystko zorganizuje), to zapraszamy. Tylko prosba o szczegoly, a nie, ze fajnie byloby....

Założenia są proste i chyba pisałem o nich w jednym z emaili do klubowiczów pod koniec ubiegłego roku. W skrócie rok 2010 to:
* 5-6 oficjalnych imprez klubowych - nie są jeszcze "dotarte" szczegóły
* może impreza na koniec sezonu tak jak w tym roku (aczkolwiek dla 20-30 osób nie ma to sensu moim zdaniem)
* kilka niespodzianek w trakcie roku (konkursy, quizy, z partnerami itp)
* może kalendarz klubowy
* blizsza wspolpraca z Centrami Porsche.

Na dzisiaj naszym jedynym sponsorem jest Michelin. Czekamy na decyzje Exxon Mobil. Pozostali nie przedluzyli z nami umow.

Tytuł: .
PostNapisane: 4.01.2010, 15:25 

ja bym sie wybrał na jakies spotkana jako ze slaska oczywiscie poza klubem bo do niego nie naleze:( ale gdy zejda tylko sniegi i zrobi sie sucho to hcetni bym wyskoczyl tu i tam pzdr:)

Tytuł:
PostNapisane: 4.01.2010, 16:27 

to i ja odpowiem na gorąco;

jacekm napisał(a):
odpowiadam na gorąco:
do połowy lutego nie wybiorę się nigdzie i do nikogo bo jestem w zasadzie non-stop za granicą. Ale zachecam do konkretnych rozmow -

przykro mi, naprawdę, że się nigdzie nie wybierasz z w/w powodów, ale o ile pamiętam Twoja zapowiedź wizyty dotyczyła jesieni ubiegłego roku...

jacekm napisał(a):
Praktycznie wszystkie fundusze jakie posiada klub są na "aktywacje" regionów, bo oprócz Zamknięcia sezonu 5 grudnia robiliśmy imprezy tylko w regionach - Lublin, Warszawa, Borsk, Poznań - to wszystko regiony!.

przed i na Walnym dużo było o regionach w których BRAK aktywności, Borsk, Lublin, Poznań, itp nie trzeba "aktywować" i TO, myślę Piotr, a ja na pewno miałem na myśli...

jacekm napisał(a):
Jeśli ktoś ma konkretny pomysł, z konkretnymi szczegółami (ile co będzie kosztowało, kto to wszystko zorganizuje), to zapraszamy. Tylko prosba o szczegoly, a nie, ze fajnie byloby....

Jacku, szczegóły były, BRAK zainteresowania zimowym ściganiem też... stąd prosiłem o pomoc klubu w rozpropagowaniu pomysłu, a nie o pomoc w organizacji.

I jeszcze kilka pomocniczych pytań ;
- czy na Zarządzie był omawiany pomysł takiej corocznej zimowej Imprezy, chociażby na podstawie mojej relacji z rozmów z Autmobilklubem Ziemi Tyskiej ?
- czy na Zarządzie były omawiane możliwości zorganizowania jakiekolwiek innej imprezy poza Borskiem, Warszawą, Lublinem, Poznaniem zaliczanej do klasyfikacji PCP ?

pozdr, jacek

Tytuł:
PostNapisane: 4.01.2010, 16:43 

Jacku drogi,

udzielam Ci pełnomocnictwa, abyś rozmawiał w naszym imieniu. Nie jestem w stanie jeździć wszędzie gdzie (i nawet gdybym) bym bardzo chciał :-(.
Czekam na szczegóły.

Zanim cokolwiek rozpropagujemy musimy znać szczegóły. A poza tym jest forum, przecież można napisać "Proszę dać znać kto jest zainteresowany zimową imprezą w Tychach".....nie trzeba czekać na Zarząd aby rozpuścić wici. Tylko podaj konkretną datę i co mielibyśmy tam robić.

Tak, rozmawiamy w gronie Zarządu o imprezach w innych regionach - czekamy i jesteśmy otwarci na propozycje. Pewne konkretne propozycje już są, na inne czekamy i będziemy informować na bieżąco.

Tytuł:
PostNapisane: 4.01.2010, 16:49 

Jacku,
Spróbuję odgrzebać temat, w najbliższą Niedzielę ścigamy się na torze...

http://www.azt.tychy.pl/index.php?s=9

może ktoś mam ochotę spróbuje swoich sił na oblodzonym ?
aktualnie temp. -8 C do Niedzieli się utrzyma chyba...

pozdr, jacek

Tytuł:
PostNapisane: 4.01.2010, 16:56 

W tą niedzielę niestety nie dam rady, ale na zimowy sprint 7.02.2010 będę starał się wpaść ;) I ściągnąć kogo się da :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 4.01.2010, 23:19 

Bardzo chętnie bym przyjechał, ale zaplanowałem wyjazd do Berlina od piątku do niedzieli. Oczywiście jadę prosiaczkiem. Dzieci zostawiamy z Nianią i z żoną jedziemy na wyprzedaże ;-)
A jest coś ciekawego zwiąanego z Porsche w Berlinie do zobaczenia? Jakieś specjalne atrakcje?

Adam

Tytuł:
PostNapisane: 4.01.2010, 23:32 

Może nie związane tylko z Porsche, ale bardzo ciekawe miejsce. Gdy byłem tam dwa lata temu stały trzy 959!
http://www.meilenwerk.de/Meilenwerk_Ber ... finden.php
Naprawdę polecam.

Tytuł:
PostNapisane: 4.01.2010, 23:55 

Może trochę z innej beczki: czy ktoś z Was był w muzeum w Stuttgarcie?
Może Klub zorganizuje taki wypad?:)

Tytuł:
PostNapisane: 5.01.2010, 0:17 

Zorganizował:
http://www.porscheclub.home.pl/forum/vi ... php?t=3576

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]