Witajcie koledzy, kolezanki. Na imie mam Andrzej, pochodze z Solca Kujawskiego (obok Bydgoszczy). Swoja przygode z Porsche zaczynam od Cayenne Turbo z 2004 roku. Kupilem je zupelnie przypadkowo, namowil mnie kolega podczas gdy szukalem Mercedesa ML 500, ktory lubi nietuzinkowe auta (sam jezdzi jaguarem XJ z 2000 roku).
Cayenne to docelowo moje auto rodzinne dla dwojki dzieci i auto dla mojej narzeczonej
Sam jezdze Mercedesem CL 500 (216). Od zawsze bylem zakochany w dzwiku i pracy silnikow widlastych, stad kilka aut w mojej karierze wlasnie z V8. Zaczynalem od Audi A8 d3 4.2 litra przedliftowa, A8 d3 polift 3.7, mercedes cl i tak do Cayenne Turbo.
Cayenne kupilem po okazji i obym tego nie zalowal, gdyz mialem ograniczony budzet i zdrowy rozsadek nakazywal odpuscic temat. Kupilem jednak to auto za 30 tys z wymieniona magistrala wodna, do poprawek blacharskich(drzwi lewe przednie i lewy blotnik). Auto ma 135 tys km przelotu (wg mnie 2x tyle) jednak mam 15-20 tys na dopieszczenie Cayenki.
Wierze, ze dzieki Wam, Waszej wiedzy oraz sugestiom uda mi sie wydobyc potencjal z auta.