993 napisał(a):
Cos duzo tych usterek u Ciebie ?? Moze najwyzszy czas usunac wszystkie braki i usterki !!!
Dużo, czy ja wiem? Właściwie o wszystkich rzeczach wiedziałem od samego początku - Michał podał mi je przy przeglądzie przed zakupowym (poza cewkami - które są zaskoczeniem).
Na dzień dzisiejszy zostało mi już nie tak dużo i jestem w trakcie robienia ich. Zapocenie między silnikiem i skrzynią zostało wyczyszczone u Rafała w celu obserwacji czy jest to wyciek czy było to tylko zabrudzenie + ten czujnik + uchwyt poziomowanie ksenona (o którym zapomniałem powiedzieć u Rafała ostatnio - będę musiał to zrobić przy najbliższej okazji) ii to chyba już tyle z poważnych rzeczy (no jeszcze jeden tylny amor jest wylany - gaz na razie trzyma dobrze ale będę musiał wymienić komplet). Planuję sobie także wyregulować ręczny bo za wysoko chwyta...
Reszta rzeczy które miałem z listy Michała była teraz weryfikowana u Rafała i mechanik orzekł ze na dzień dzisiejszy nie ma sensu tego wymieniać - a są to ( TP guma stabilizatora, wzdłużny przedni lewy i prawy, górny tylny prawy wahacz, wahacz dolny lewy, tylny lewy sworzeń lekki luz)