Pytanie może głupie ale mam w planie pewne przredsięwzięcie które wymaga zaangażowania agencji PR, albo przynajmniej działań PRowskich, oczywiście można wpisac w google hasło - agencja PR - , ale zawsze może lepiej zapytać wśród swoich
Ale potrzebujesz agencji stricte PR-owej czy eventowej? Bo jeśli eventowej to mogę Ci coś polecić ( mają niezłe portfolio, pracują m.in dla Sony Prokomu i Computerlandu, ostatnio robili duże targi farmaceutyczne a właścicielką jest moja siostra,więc masz szansę na rabat:) ) Zresztą zobacz sobie sam (celowo nie podaję nazwy firmy a jedynie link - nie chciałbym tu prowadzić zbędnej reklamy - jak przejrzysz daj proszę znać a usunę stąd link. A gdybyś był zainteresowany - w rozmowie z właścicielką firmy (Agnieszka) lub jej współpracownikiem (Wiktor) powiedz, że polecił Cię Darek. Powinno wystarczyć.
Rozumiem, że przejrzałeś i ewentualne dane już masz więc usuwam link. Gdybyś jednak potrzebował danych - napisz na klubowy mail albo zadzwoń 888203960 - służę pomocą i informacjami.