maciejek napisał(a):
Wampirze już się przywitałem - fakt że późno za co przepraszam - Co do zgłaszania wymagań... cóż zapytałem tylko o stworzenie/wydzielenie działu stricte technicznego, nie miałem wymagań. Z miłą chęcią pomógłbym w jego prowadzeniu dzieląc się swoją wiedzą za darmo. Jeżeli kogoś obraziłem swoimi postami to bardzo przepraszam.
Macieju nie martw się, Wampir jest wyczulony na punkcie nieprzywitania się w pierwszej kolejności - ale ma w tym trochę racji.
Forum jest miejscem otwartym i na nowych ludzi i na nowe pomysły, a także przyjaznym - gdybyś uwagę o nie przywitaniu odebrał zbyt osobiście.
Fajnie, że chętnie się z nami podzielisz informacjami za które często (jeśli nie znalezione na forum
) musimy płacić - często nawet bardzo dużo gdy warsztat wybierzemy nie zbyt szczęśliwie.
Nie wiem co na to administratorzy, ale pomysł wydaje się dobry. Może wprowadził by jakby więcej klarowności w topikach z działu Porsche. Z drugiej strony, należy ostrożnie podejść do struktury by nie obciążać ich dodatkową pracą, a już mają jej dużo.