prnit napisał(a):
Dorabiałem podobne złącze na grochowskiej w warszawie w firmie gdzie zakuwają takie rzeczy, podjedź, pokaż, może pomogą. Ja też szukałem jednej czesci do 997 turbo gdzie to jeszcze nie jest yougtimer i też był problem, chodziło o jedną rurkę do turbiny która była zepsuta, w końcu oddałem ją do specy na okęciu w warszawie aby pospawali i odnowili to co było, jezdze autem od pół roku, problemów brak. Wszystko da sie zrobić/dorobić, to nie jest komfort nowego auta ze sie jedzie, zostawia kluczyki i odbiera zrobione na drugi dzien ale ja akurat lubie cos przy aucie pokombinowac bo pojsc do salonu i kupic to też można ale żadna z tym frajda. Dziś odbieram nowe felgi do mitsu 3000 które szukałem od 4 miesięcy...ciesze się jak dziecko i o to chodzi.
Próbowałem w kilkunastu firmach, małych, średnich, dużych, robiących pod zamowienie w cnc, a dziś za radą znalazłem na Grochowskiej firmę DPRS... poddali się od razu, brak końcówek. Nie ma co pokazywać, specyfikacja końcówek jest konkretna, DKM - gwint metryczny, stożek kulisty 60 stopni, rozmiar gwintu i przepływ podany.