Jako że mam radochę z tego ogromną podzielę się tym z innymi .W moim przypadku do poczciwy Cayenne z 2004 ale zapewne zadziała z każdym audio zgodnie z opisem producenta.Zależało mi na zachowaniu fabrycznego radia ale dodaniu funkcjonalności dzisiejszych aut - i da się w dodatku za niewielkie pieniądze .
Poniżej link ,cena rewelacyjna w porównaniu do konkurencyjnych produktów jak Dension itd.Montaż jakby godzina może dwie ,zależy ile się będziecie szarpać z wydobyciem zmieniarki z tylu tylko po to żeby podmienić wtyczkę światłowodu .Z przodu dużo prościej pług and play ale upchać to wszystko ciężko ,samo urządzenie mam jakby schowane po prawej od radia ( jest miejsce w desce) ,problem jest z upychaniem tych światłowodów nowych ,mega ciasno ,ja w efekcie cześć mam jakby wewnątrz PCM tam są takie puste 2 sloty na pewnie moduł od tv i kamery .Mikrofon w słupku 15minut i trochę sprytu,podobne kabel AUX i kabel USB.Pierwszy jest w zestawie Ten drugi polecam sobie dokupić taki przedłużacz USB wtedy gniazdko USB na Pendrive macie gdzie chcecie a moduł schowany w desce .Ma tez slot na kartę SD wiec można przed schowaniem wsadzić tam ze 32Gb stałej nuty 🙂
Jak działa - rewelacja ,oczywiście że tracicie zmieniarkę tylko po co mi zmieniarka jak mam takie opcje AUX ,BT,USB,i SD. Ja używam tylko na BT wtedy mam rewelacyjny zestaw głośnomówiący w aucie a wszystko sterowane z kierownicy .Nazwy utworów na ekranie PCM ,ale co jest najlepsze tak samo działa ze Spotify też z kierownicy wszystko steruje .Połączenie z BT błyskawiczne .Odbieranie telefonu także z kierownicy , jakość połączeń b.dobra.Naprawde polecam jeśli ktoś chce mieć OEM radio ale dzisiejszą funkcjonalność w aucie .Dotarło z Amazona w 3dni .
https://www.amazon.co.uk/gp/offer-listi ... dition=newPs.W tym samym czasie był też wątek AUX czy raczej transmiterów FM , dajcie sobie sposób Kupilem podobno najlepszy „”ksiajomi” - koszmar jakość ,tyle że mam dobrą ładowarkę