Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17.08.2010, 7:23 

Panowie przecież ja tym samochodem nie startuje na zawodach ani rajdach. nigdy przy ruszaniu nie trzymam go na hamulcu {to jest tiptronic}
moje ostre ruszenie polega tylko CZASAMI przyciśnięcie gazu do podłogi
a takie ruszenia bez hamulca w tiptroniku i to jeszcze w turbo jest łagodne
zanim turbiny się naładują samochód rusza bez ekscesów dopiero jak samochod ruszy i turbiny się naładują to wtedy faktycznie wgniata w fotel i jest dziwne uczucie w głowie od przeciążenia.

Tytuł:
PostNapisane: 17.08.2010, 18:06 

Tak czytam i czytam. Opony nadawały się do wymiany? To należało je wymienić. Może je uszkodziłeś wcześniej w jakiś sposób, jakiś guz, uderzenie o krawężnik. 911 Turbo ma ogromną moc, opony były wyeksploatowane, w w totka się też wygrywa, więc mogła Ci się trafić opona nie tak wytrzymała jak 999 999 wyprodukowanych w tym samym roku. Ciesz się, że nic się nie stało i jedź dalej, szerokiej drogi.
Nie ma po co wałkować tego tematu. Jak chcesz się dowiedzieć co się stało oddaj oponę do ekspertyzy, ale musi Cię naprawdę zżerać ciekawość.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]